Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν κακή πορεία φέτος στη σεζόν και βρίσκονται μόλις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, προσπαθώντας να ξεφύγουν από εκείνη όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι Γενοβέζοι έκαναν ένα ακόμη βήμα προς αυτό, παίρνοντας δεύτερη σερί νίκη στη Serie A, η οποία τους έφερε στο +7 από την 18η Φροζινόνε.
Οι γηπεδούχοι άρχισαν ιδανικά το ματς και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, με τον Σούσο να «γράφει» το 1-0. Από εκεί και πέρα, είχαν τα ηνία της αναμέτρησης, με την ομάδα της Σικελίας να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά.
Στο δεύτερο μέρος, η Τζένοα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα (σ.σ. αποβλήθηκε στο 65' ο Αντέλκοβιτς) κι έφτασε σε μία άνετη επικράτηση. Παβολέτι (71', 89') και Ρινκόν (75') διαμόρφωσαν το 4-0, το οποίο έδωσε μία μεγάλη «ανάσα» στην ομάδα τους.
Η Παλέρμο από την άλλη, παρέμεινε στην 17η θέση και έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.