MENU

Η «γκρανάτα» έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν κι έψαχνε την επιστροφή στις νίκες απέναντι στην ομάδα της Σικελίας, έχοντας ηττηθεί την περασμένη αγωνιστική από την Κιέβο (1-0) στη Βερόνα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, ωστόσο πρώτα ο Νταρπελά (27') κι έπειτα ο Τραϊκόφσκι (40') δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, με την προσπάθεια του δεύτερου μάλιστα να τραντάζει το δοκάρι!

Παρόλα αυτά, εκείνη που χαμογέλασε πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ήταν η γηπεδούχος ομάδα, καθώς χάρη σε αυτογκόλ του Γκονζάλες έπειτα από προσπάθεια του Λόπες, κατάφερε και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης!

Το highlight του αγώνα αναμφισβήτητα, ήταν στο 48'... Ο Λόπες βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Μπενάσι κι εκείνος έπιασε ένα εκπληκτικό βολέ αλά Φαν Μπάστεν, για να πετύχει ένα τρομερό γκολ και να βάλει μπροστά στο σκορ 2-0 την ομάδα του!

Η αποβολή του Μολινάρο (61') με δεύτερη κίτρινη κάρτα αναπτέρωσε τις ελπίδες της Παλέρμο, η οποία στο 72' μπήκε ξανά στον αγώνα, μειώνοντας το σκορ με τον Γκονζάλες που εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ του στο πρώτο ημίχρονο.

Η «γκρανάτα» έμεινε με εννέα παίκτες στο 90', λόγω αποβολής του Όμπι, με απευθείας κόκκινη, ωστόσο κατάφερε τελικώς να πάρει μία δύσκολη κι αγχωτική νίκη, η οποία την έφερε στη 2η θέση!

https://vine.co/v/extTdgtpvYF/embed/simple
https://vine.co/v/extEWxEHghM/embed/simple

Έδειξε χαρακτήρα η Λάτσιο

Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ και βρέθηκε με δέκα παίκτες, η Λάτσιο έδειξε χαρακτήρα κι επικράτησε 2-1 της Ελλάς Βερόνα, εκτός έδρας.

Το πρώτο μέρος τελείωσε με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μπροστά στο σκορ, καθώς ο Χελάντερ πήρε το «ριμπάουντ» και σημείωσε το 1-0 για την ομάδα του.

Η απάντηση των «λατσιάλι» ήρθε στο 63', όταν ο Σάλα υπέπεσε σε πέναλτι κι ο Μπίλια που ανέλαβε την εκτέλεση, έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Οι Ρωμαίοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 81', λόγω αποβολής του Μαουρίτσιο, όμως αυτό δεν τους πτόησε από να κάνουν την ολική ανατροπή, με τον Παρόλο να χρίζεται σκόρερ και να δίνει τελικώς τη νίκη στην ομάδα του, η οποία βρίσκεται πλέον μόνη στην 5η θέση της βαθμολογίας.

https://vine.co/v/extpvM7XWXe/embed/simple
https://vine.co/v/ext37DDFVDp/embed/simple
https://vine.co/v/exF7Lb1xLl5/embed/simple

«X» από ημίχρονο

Σασουόλο και Κιέβο ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην έδρα της πρώτης, με την αναμέτρηση να κρίνεται ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε ο Ντεφρέλ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, για να έρθει ο Παλόστσι και να φέρει το ματς στα ίσα στο 24'.

Ουσιαστικές φάσεις μέχρι το τέλος δεν υπήρξαν κι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, παραμένοντας ωστόσο ψηλά στη βαθμολογία.

http://t.co/7Bxhj0Op1g
https://vine.co/v/extHbzTQVi3/embed/simple

«Ξεκόλλησε» η Ουντινέζε

Νίκη με την οποία «ξεκόλλησε» από τη ζώνη του υποβιβασμού πήρε η Ουντινέζε, η οποία έκανε την ανατροπή στην έδρα της Μπολόνια (2-1).

Ο Μουνιέ σκόραρε για άλλη μία φορά, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους στο 31', τελειώνοντας ιδανικά τη φάση. Ο σύλλογος του «Φρίουλι» έχασε κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση και τελικώς έφτασε σε αυτήν στο 61', όταν ο Μπαντού πήρε το «ριμπάουντ» κι έφερε το ματς στα ίσα.

Η Ουντινέζε ήταν καλύτερη και τελικώς κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα της Μπολόνια, με τον Ζαπάτα να διαμορφώνει το 2-1 στο 85' και να δίνει «ανάσα» στην ομάδα του.

https://vine.co/v/extdUuUTI0E/embed/simple
https://vine.co/v/exFZQBqhBtF/embed/simple
«Ιπτάμενη» Τορίνο! (vids)