MENU

Πρώτα... άναψε ο ίδιος τη φωτιά. Μέσα σε λίγα λεπτά αυτή πήρε διαστάσεις και αργότερα προσπάθησε να τη σβήσει, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Στη συνέντευξη Τύπου πριν από την απονομή της «Χρυσής Μπάλας», ο Λιονέλ Μέσι ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

«Δεν ξέρω αν θα κλείσω την καριέρα μου στη Νιούελς, δεν ξέρω που θα αγωνίζομαι τον επόμενο χρόνο. Θα ήθελα να σταματήσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί» ήταν η απάντησή του.

Όπως αναμενόταν, η δήλωση έκανε το γύρο του κόσμου και έγινε πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα. Αμέσως μετά το τέλος της απονομής, όμως, όταν ζητήθηκαν διευκρινίσεις και... εξηγήσεις, ο Αργεντινός σούπερ σταρ σαν να... μάζεψε τα λόγια του.

«Κουράστηκα να μου ζητάτε να διευκρινίζω κάθε δήλωση που κάνω. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μου αρέσει να μιλάω. Και όταν λέω κάτι, τις περισσότερες φορές αυτό παρεξηγείται. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να φύγω» ανέφερε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Μέσι τονίζοντας πως η δήλωση «δεν ξέρω που θα παίζω του χρόνου» έγινε σε αποστροφή του λόγου του και παρερμηνεύθηκε.

Παρόλα αυτά, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και του ζήτησαν για μια ακόμα φορά τη γνώμη του για το Λουίς Ενρίκε. «Η σχέση μου με τον προπονητή είναι η ίδια που έχω με τους υπόλοιπους στα αποδυτήρια» ήταν η απάντησή του. Όσο για το γιατί ψήφισε το Ζοζέ Μουρίνιο ως κορυφαίο προπονητή της χρονιάς; «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, είτε κάποιοι τον συμπαθούν σαν άνθρωπο είτε όχι».

«Δεν σκέφτομαι να φύγω»