MENU

Ο Μπέιλ βρέθηκε στο μικροσκόπιο των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με την Εσπανιόλ μετά τη νέα ενέργεια ατομισμού που επέδειξε όταν και δεν πάσαρε στον αμαρκάριστο Ρονάλντο.

Μάλιστα ο Πορτογάλος σταρ φάνηκε να καταφέρετε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Μπέιλ στη συγεκριμένη φάση, κάτι που έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά σχετικά με τις σχέσεις τους στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, ο Ρονάλντο θέλησε να ρίξει τους τόνους και με δηλώσεις του υποστήριξε τον Μπέιλ, δείχνοντας πως ό,τι συνέβη είναι πλέον παρελθόν.

«Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα απαιτητικοί., ωστόσο θεωρώ πως τα πράγματα με τον Μπέιλ θα είναι εντάξει καθώς είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Ό,τι συνέβη το Σάββατο είναι παρελθόν. Κάποιες φορές και εγώ κάνω λάθη, αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου, συνεπώς εκτιμώ ότι οι φίλοι της ομάδας θα είναι εντάξει μαζί του και έτσι πρέπει να είναι. Ο Μπέιλ αποτελεί παίκτης-κλειδί για τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρόκειται να τον χρειαστούμε πολύ και τη φετινή σεζόν», επισήμανε ο Ρονάλντο.

Όλα καλά με Ρονάλντο και Μπέιλ