MENU

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει δυναμικό «μπάσιμο» για τον Ισπανό αμυντικό της Ρεάλ, ο οποίος φέρεται να είχε ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου να τον παραχωρήσει το φετινό καλοκαίρι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ είχε αφήσει να εννοηθεί πως μετά την πώληση του Κασίγιας δεν θα συναινέσει και στην παραχώρηση του Ράμος. Την ίδια στιγμή με δηλώσεις του ο Μπενίτεθ εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Ράμος και τη νέα σεζόν στο ρόστερ των Μαδριλένων.

«Νομίζω πως ο πρόεδρος έχει πει πως ο Ράμος θα συνεχίσει στη Ρεάλ. Αν γίνει αυτό θα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου γιατί ο Ράμος είναι ένας τεράστιος επαγγελματίας, ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής που μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο αρχηγό. Μίλησα μαζί του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για το μέλλον του. Το μέλλον το βλέπω μαζί με τον Σέρχιο μιας και πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με την ποιότητα που διαθέτει, την αγωνιστική φιλοσοφία και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά στα αποδυτήρια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπενίτεθ.

«Βλέπω το μέλλον του Ράμος στη Ρεάλ»