MENU

Ο Πικέ φέρεται να γνώριζε πριν τους διοικούντες των «μπλαουγκράνα» την τελική «ετυμηγορία» του Γκριεζμάν όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, γεγονός που προκάλεσε δυσαρέσκεια στα διοικητικά κλιμάκια των πρωταθλητών Ισπανίας, με τον παράγοντα του συλλόγου Ζόρντι Μέστρε να σχολιάζει χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ερίκ Αμπιντάλ ως νέου αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα:

«Ο πρόεδρος μίλησε με τον Ζεράρ Πικέ και του είπε ότι η ανάμιξή του προκάλεσε έκπληξη και δυσφορία στον σύλλογο και σε αρκετούς φίλους της Μπαρτσελόνα. Θα μιλήσουμε εσωτερικά με τον Ζεράρ Πικέ και τον Σαμουέλ Ουμτιτί όταν επιστρέψουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχολιασμούς σχετικά με το ζήτημα. Προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έχουμε μία ομάδα που εξακολουθεί να αποσκοπεί στην κατάκτηση κάθε δυνατού τίτλου».

Η «απάντηση» του Πικέ μάλιστα υπήρξε άμεση καθώς όταν ρωτήθηκε μετά το ματς των «φούριας ρόχας» κόντρα στην Ισπανία αρκέστηκε να δηλώσει με ειρωνικό τρόπο: «Να με καλέσουν να μιλήσουμε, έχουν τον αριθμό τηλεφώνου μου και ξέρουν που είναι τα αποδυτήρια»

Πικέ: «Έχει τον αριθμό μου η Μπαρτσελόνα, να με καλέσει για τον Γκριεζμάν»