MENU

Στο φουλ λειτουργούν οι μηχανές της Μπαρτσελόνα που ψάχνει επειγόντως για νέα αποκτήματα, που θα ενδυναμώσουν κι άλλο το ρόστερ της. Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός RAC-1, ο ατζέντης του ιβοριανού μέσου Ζαν Σερί βρίσκεται στην Βαρκελώνη για να ολοκληρώσει την συμφωνία με τον 26χρονο χαφ της Νις, που θα έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια.

Από εκεί και μετά απομένει η συμφωνία με τον γαλλικό σύλλογο, ο οποίος αρνήθηκε την πρώτη πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ (με πολλά μπόνους), ωστόσο έχει διάθεση να παραχωρήσει τον ιβοριανό αμυντικό μέσο (με το παρατσούκλι Αφρικανός Τσάβι), με το κατάλληλο αντίτιμο.

Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος της Μπαρτσελόνα είναι πλέον ξεκάθαρα ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Οι Καταλανοί προσφέρουν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ 130 εκατομμύρια ευρώ, οι Γερμανοί εμμένουν στα 150, ωστόσο η στάση του παίκτη, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα απέχει από τις προπονήσεις των Βεστφαλών είναι διαπραγματευτικό χαρτί για την Μπαρτσελόνα που τις τελευταίες ώρες εντείνει τις προσπάθειες του και σε αυτό το μέτωπο, ώστε να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Νεϊμάρ.

Κλείνει Σερί η Μπαρτσελόνα, φουλάρει για Ντεμπελέ!