MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
LA LIGA
Real Madrid
REAL MADRID
2 1
Real Sporting de Gijón
REAL SPORTING DE GIJÓN
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Τα πάντα ήταν εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Η συσσωρευμένη κούραση από τα συνεχή ματς. Οι πάμπολλες απουσίες λόγω τραυματισμών. Ο κακός καιρός και η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε επί 90 λεπτά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Βάλτε και το γεγονός ότι πολλοί παίκτες είχαν το μυαλό τους στο επερχόμενο clasico με την Μπαρτσελόνα και το γλυκό έδεσε. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως η γενναία Χιχόν άγγιξε τον βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο εδικαιούτο με βάση την εικόνα της στο γήπεδο!

Χρειάστηκε να περάσουν μόλις 5 λεπτά ώστε η «βασίλισσα» να πάρει το πιο γρήγορο πέναλτι στον 21ο αιώνα σε αυτό το γήπεδο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε και το 1-0 έδωσε από νωρίς προβάδισμα στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που έφτασε άμεσα και σε δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο (18’, 2-0), ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ και αποθεώθηκε με το σύνθημα: «Χρυσή μπάλα, χρυσή μπάλα»!

Κάπου εκεί όμως οι Μαδριλένοι… έσβησαν. Δικαιολογημένα. Η Χιχόν δεν παράτησε το παιχνίδι και κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει την ιστορική… κηδεία! Ένα υπέροχο πλασέ του Καρμόνα (35’, 2-1) την ξαναέβαλε στο παιχνίδι, που λόγω κακού αγωνιστικού χώρου δεν είχε πολλές κλασικές φάσεις.

Σε μία εξ’ αυτών (58’) ο Μπενζεμά σημάδεψε από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά τον Μαρίνιο και η Ρεάλ πήγε να το πληρώσει ακριβά. Στο 77ο λεπτό η Χιχόν κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Κροάτης Ντούγε Τσοπ σημάδεψε τον ουρανό της Μαδρίτης προς ανακούφιση των γηπεδούχων.

Ακόμα κι έτσι όμως οι Αστουριάνοι πίεσαν ασφυκτικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχασαν ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία με τον Τσοπ (83’) και έφυγαν από το γήπεδο απογοητευμένοι που τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν μόνο δύο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αύξησε το αήττητο σερί της στα 31 επίσημα ματς, ανέβασε την διαφορά στο +7 (με ένα παιχνίδι περισσότερο) και πάει στην Βαρκελώνη για το clasico με την ψυχολογία στον ουρανό.

//www.dailymotion.com/embed/video/x53ntpj
Duje Cop Funny Penalty Miss HD - Real Madrid 2... από footballderbyy
Ρεάλ Μαδρίτης - Χιχόν 2-1 (vids)