MENU

«Ο Μανωλάς είναι στόχος της Μπαρτσελόνα» είναι ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Δεν πρόκειται για κάτι νέο, ωστόσο το γεγονός ότι επανέρχεται το θέμα στο προσκήνιο, μπορεί να σημαίνει ότι το όνομα του διεθνή Έλληνα αμυντικού ίσως έχει πέσει πάλι στο τραπέζι από τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα».

«Ο Κώστας Μανωλάς θεωρείται αυτή τη στιγμή από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ιταλία και η Μπαρτσελόνα τον παρακολουθεί εδώ και καιρό. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε μια λίστα κεντρικών αμυντικών και το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην απόκτησή του» αναφέρεται σχετικά στο ρεπορτάζ.

Είναι γνωστό ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας των Καταλανών με τη Ρόμα για τον δανεισμό του Τόμας Βερμάελεν στον ιταλικό σύλλογο, μπήκε όρος στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες ώστε η Μπαρτσελόνα να διατηρεί τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Μανωλά.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως οι άνθρωποι των Ισπανών ήξεραν ότι η μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού το περασμένο καλοκαίρι ήταν αδύνατη, λόγω του ποσοστού που διατηρεί ο Ολυμπιακός.

«Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα εξακολουθούν να παρακολουθούν τον Μανωλά. Το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν μίλησαν μαζί του, αλλά η μετακίνησή του δεν ήταν δυνατή. Αν συνεχίσει η πρόοδός του, όπως συμβαίνει τις τελευταίες σεζόν, το πιο πιθανό είναι το επόμενο καλοκαίρι να αφήσει την Ιταλία για ένα άλλο πρωτάθλημα και μια μεγαλύτερη ομάδα» συμπληρώνει το ρεπορτάζ, στο οποίο γίνεται αναφορά επίσης και στο γεγονός ότι ο ίδιος ο Μανωλάς, μέσω ανθρώπων του περιβάλλοντός του, έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στη Μπαρτσελόνα, αν και πολιορκείται έντονα από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Αυτός που έχει αναλάβει τις σχετικές επαφές είναι ο τεχνικός διευθυντής των Ισπανών, Ρόμπερτ Φερνάντεθ, ο οποίος παρακολουθεί τον Έλληνα άσο από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά τα χρήματα που θα δώσουν οι Καταλανοί στους «τζιλορόσι», πολλά θα εξαρτηθούν και από την έκβαση των συζητήσεων Μανωλά - Ρόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του και αν θα υπάρξει ρήτρα. Διαφορετικά γίνεται λόγος για ποσό 25 εκατομμυρίων ευρώ και τον Βερμάελεν με μόνιμη μεταγραφή.

«Στόχος είναι να κάνει μια καλή σεζόν και να καταφέρει να πείσει τη Μπαρτσελόνα. Χρόνος υπάρχει» καταλήγει το δημοσίευμα.

Θέλει τον Κώστα Μανωλά η Μπαρτσελόνα! (pic)