MENU

Την ώρα που στη Βαλένθια η αναζήτηση του νέου τεχνικού συνεχίζεται, το παιχνίδι στην έδρα της Λεγανές αποτελούσε μία νέα ευκαιρία για νίκη-ψυχολογίας που θα έβγαζε τις «Νυχτερίδες» από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά το κάκιστο ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει στη φετινή Πριμέρα.

Το μεσημέρι για τη Βαλένθια φαινόταν... μία από τα ίδια όταν στο 21' ο Σιμανόφσκι με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι θα έβαζε μπροστά τη Λεγανές. Οι «Νυχτερίδες» όμως αντέδρασαν και σε μία ανύποπτη φάση κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 34' έπειτα από απρόσεκτο γύρισμα, ο Ροντρίγκο πάλεψε με τον Σεράντες για την μπάλα. Ο γκολκίπερ της Λεγανές δεν κατάφερε να μπλοκάρει και ο Νάνι που ακολουθούσε έγινε αποδέκτης της μπάλας πλασάροντας για το 1-1.

Η ανατροπή του σκορ για τη Βαλένθια ήρθε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Στο 53' ο Νάνι γέμισε μέσα στην περιοχή της Λεγανές και ο Σουάρεθ με προβολή άλλαξε την πορεία της μπάλας βάζοντας τις «Νυχτερίδες» μπροστά στο σκορ.

Στο 62' η Λεγανές, κόντρα στη ροή του αγώνα, έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Σιμανόσφκι σε εκτέλεση πέναλτι σημάδεψε τη γωνία του Ντιέγο Άλβες, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε το χτύπημα, κρατώντας όρθια τη Βαλένθια.

Οι «Νυχτερίδες» διατήρησαν το 2-1 ως το τέλος φεύγοντας από το Λεγανές με τους τρεις βαθμούς. Αποτέλεσμα τεράστιας σημασίας μαζί με τη νίκη επί της Αλαβές την περασμένη αγωνιστική, που βγάζουν την ομάδα από την αγωνιστική κρίση στο ξεκίνημα της σεζόν.

https://twitter.com/jenzed2015
https://twitter.com/jenzed2015
https://twitter.com/jenzed
Λεγανές - Βαλένθια 1-2 (vids)