MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
LA LIGA
Real Sociedad
REAL SOCIEDAD
0 1
Real Madrid
REAL MADRID
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Όλες οι ισπανικές εφημερίδες τον είχαν πρωτοσέλιδο. Όλες εστίασαν πάνω του. Με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά στα… πιτς ήταν η ώρα του. Αυτός όφειλε να καθαρίσει. Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν τους απογοήτευε. Ο Ουαλός πήρε την Ρεάλ Μαδρίτης στις πλάτες του και με δικό του γκολ, όταν η μπάλα… έκαιγε (80’), χάρισε στην «βασίλισσα» την νίκη (0-1) μέσα στο Σαν Σεμπαστιάν επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ και οξυγόνο στην μάχη του τίτλου, αφού η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ανέβηκε και πάλι προσωρινά στην κορυφή της Primera Division, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αν υπήρχε ένα… ύποπτο ματς για την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτό. Δεν ήταν μόνο η… περίεργη έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ που με την νίκη της επί της Μπαρτσελόνα, έβαλε σε μπελάδες από Καταλανούς, αλλά και οι απουσίες. Πλην των Κριστιάνο, Μπενζεμά, ο «Ζιζού» δεν είχε στην ενδεκάδα του Μαρσέλο, Κρόος και η γκέλα μύριζε από μακριά, με τους Μπόρχα Μαγιοράλ και Λούκας Βάθκεθ να πλαισιώνουν τον Μπέιλ σε μία επιθετική τριάδα ανάγκης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης για μία ακόμα φορά έπαιξε κυνικά. «Επαγγελματικά». Δεν κυνήγησε μανιασμένα το γκολ, μα περίμενε την ώρα της. Αυτή έμοιαζε να έχει έρθει στο 58ο λεπτό, όμως ο Χερόνιμο Ρούγι με το πόδι «έβγαλε» ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Μπέιλ.

Σιγά - σιγά όμως, οι Μαδριλένοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές. Το γκολ… μύριζε ότι έρχεται. Σε δύο ακόμα περιπτώσεις (74’, 78’) ο Αργεντινός τερματοφύλακας των Βάσκων νίκησε τον Χεσέ, αλλά λίγο αργότερα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής της Primera Division (9 γκολ με κεφαλιές), ο Γκάρεθ Μπέιλ σηκώθηκε στον… Θεό και με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Λούκας Βάθκεθ έλυσε το σταυρόλεξο (80’, 0-1) και ξεκλείδωσε ένα ματς που είχε στραβώσει για τα καλά. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης πάρει τελικά το πρωτάθλημα (με δεδομένο και τα γκολ ανατροπής με την Ράγιο Βαγεκάνο), αυτή η κούπα, θα είναι η κούπα του Γκάρεθ Μπέιλ!

//rutube.ru/play/embed/8480229

Περισσότερα σε λίγο

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1