MENU

Είχαν που είχαν τις πλημμύρες τους στο Βίγκο, ήρθε και η επίσκεψη της Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τους ντόπιους. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε σε μία ακόμα επίδειξη ομαδικού πνεύματος και «επαγγελματικής» εμφάνισης πέρασε με το δικό της κλασικό στιλ από την έδρα της Θέλτα (0-2) και σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή της Primera Division.

Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν την ευλογία να ξεκινούν με μία σταθερά τα παιχνίδια τους κι αυτό είναι το μηδέν πίσω. Για μία ακόμα φορά, ο Όμπλακ και η άμυνα κράτησαν πίσω το… zero και όσο περνούσε η ώρα, το ματς φώναζε ότι γέρνει προς την πλευρά της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ένα μαγικό τρίγωνο ανάμεσα σε Κόκε, Βιέτο, Γκριεζμάν και τελικό αποδέκτη τον Γάλλο επιθετικό, έκρυψε την μπάλα και την εμφάνισε στα δίχτυα του Σέρχιο για το 0-1 (47’). Δίχως τον ηγετικό Νολίτο, η ομάδα του Βίγκο ήταν κατώτερη των περιστάσεων, με τον Ντάνιελ Βας πάντως να έχει σουτ στο δοκάρι (73’) που θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε με ατομική προσπάθεια του Φερέιρα-Καράσκο (79’), με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φεύγει με το πολύτιμο «διπλό» από μία έδρα που η Μπαρτσελόνα «έφαγε» τέσσερα και την προσπερνάει ξανά στην κορυφή, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο.

http://videa.hu/player?v=8vHtWhSgK0vXcIat
http://videa.hu/player?v=gF9xmGuwciy0Ue59
Καταιγίδα ήταν η Ατλέτικο! (vids)