MENU

Για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι παίκτης των Καταλανών o Bραζιλιάνος μέσος, καθώς σήμερα υπεγράφησαν και τα συμβόλαια. Οι σχετικές ανακοινώσεις είχαν γίνει στις αρχές Νοεμβρίου και τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει αυτή τη συμφωνία κυρίων.

Έτσι κι αλλιώς, από την ημέρα του σοβαρού τραυματισμού του 22χρονου μέσου, στο παιχνίδι κόντρα στη Ρόμα στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, είχε γίνει γνωστή η πρόθεση της Μπαρτσελόνα να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε το επόμενο καλοκαίρι.

Αφού πέρασε το πρώτο διάστημα του σοκ για τον Ραφίνια, έγινε η επέμβαση και άρχισε σταδιακά η αποθεραπεία του, η διοίκηση των Καταλανών προχώρησε σε πράξεις με το νέο συμβόλαιο το οποίο θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο «Καμπ Νου» μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

«Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Ήρθα στην ομάδα όταν ήμουν 13 χρόνων και είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ραφίνια, ο οποίος τόνισε ότι η αποθεραπεία του συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Υπέγραψε μέχρι το 2020 στη Μπαρτσελόνα ο Ραφίνια