MENU

Από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του, το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα έπεσε πάνω του προκειμένου ο Μέσι να καταφέρει να αγωνιστεί στο μεγάλο παιχνίδι στις 21 Νοεμβρίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Μέσι αποκλείστηκε από την αποστολή της Αργεντινής για τα παιχνίδια με Βραζιλία και Κολομβία, ανακουφίζοντας τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι φοβόντουσαν πως μία ενδεχόμενη συμμετοχή του ίσως έκρυβε κινδύνους υποτροπής.

Ωστόσο, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έχουν καταβληθεί, ο Μέσι πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να προλάβει το clasico απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο τραυματισμός του στο γόνατο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί.

Η αποθεραπεία του δεν έχει κινηθεί με γοργούς ρυθμούς, όπως αρχικά εκτιμούσαν οι «Μπλαουγκράνα» και σύμφωνα με τη Sport της Βαρκελώνης ο Μέσι τίθεται πιθανότατα νοκ-άουτ από τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση.

Αναμφισβήτητα αυτό αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την άσπονδη αντίπαλό της χωρίς τον μεγάλο της σταρ.

Μάλλον χωρίς Μέσι στο clasico η Μπαρτσελόνα