MENU

Ο σφυγμός της μόλις και μετά βίας ακουγότανε: η Κρίσταλ Πάλας έμοιαζε ερωτευμένη με τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας και ο αγωνιστικός της «θάνατος» έμοιαζε κάτι παραπάνω από βέβαιος. 

Έτσι, μ’ ένα ηλεκτροσόκ να κρίνεται επιβεβλημένο, οι διοικούντες της ομάδας στράφηκαν στον έμπειρο Άλαν Πάρντιου, τον παλιό παίχτη της ομάδας, που δεν περνούσε και τις καλύτερες μέρες του στη Νιούκαστλ. 

Το διαζύγιο μεταξύ Παρντιου και Νιούκαστλ βγήκε για να ακολουθήσει άμεσα ο γάμος με την Πάλας. Και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: η, ευρισκόμενη σε κακή κατάσταση (4 ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία της παιχνίδια), Πάλας κατάφερε να κερδίσει τη σούπερ φορμαρισμένη Τότεναμ, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο τυφώνας Χάρι Κέιν σκόραρε το 18ο φετινό του γκολ στο 49΄ με σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, για να ισοφαρίσει ο Γκέιλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι είκοσι λεπτά αργότερα. 

Μετά το 1-1 το μάτι των γηπεδούχων «Αετών» άρχισε να γυαλίζει επικίνδυνα, πίεσαν και στο 80΄ ο Πάντσεον έκανε το 2-1 για την Πάλας, αφήνοντας άφωνους τους «Πετεινούς» που δεν ξαναλάλησαν μέχρι το τέλος του αγώνα. 

Η Τότεναμ, που ήταν αήττητη εδώ και καιρό, δεν έχασε μόνο το παιχνίδι, αλλά και σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της τρίτης θέσης.

Στον αντίποδα, η Πάλας έφτασε τους 20 βαθμούς και μπορεί να μην απομακρύνθηκε αισθητά από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο δικαιούται να ελπίζει πως θα σώσει την παρτίδα. 

Άλλωστε, τα πιόνια τα κινεί, πια, ο Πάρντιου. 

Δείτε εδώ τα γκολ του αγώνα: 
http://videa.hu/player?v=Lo2HSfS45K1ofmIphttp://videa.hu/player?v=Y5RHY4kfxONcogW0
Στα νύχια των «Αετών» οι «Πετεινοί» (vid)