MENU

Ο 25χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έχει προσελκύσει έντονα το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα τεράστιο ερωτηματικό, αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο ποδοσφαιριστής ήταν πολύ κοντά ανάμεσα σε Τσέλσι και Μίλαν, με τους Ιταλούς να έχουν ένα οριακό προβάδισμα για την περίπτωσή του.

Όμως η κατάσταση φαίνεται να αλλάζει, καθώς στην διεκδίκηση απόκτησης του ποδοσφαιριστή εμφανίζεται να μπαίνει δυναμικά η Έβερτον, του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Τα «ζαχαρωτά» αναζητούν εδώ και αρκετόν καιρό έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής και ο Βραζιλιάνος δείχνει να πληρεί τα στοιχεία που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός του αγγλικού συλλόγου.

Τα δημοσιεύματα του εξωτερικού μάλιστα, υποστηρίζουν ότι το ενδιαφέρον της Έβερτον είναι τόσο έντονο που μπορεί να χαλάσει τα σχέδια της Μίλαν και ο νεαρός ποδοσφαιριστής να επιλέξει να γίνει κάτοικος «Γκούντισον Παρκ».

Την περσινή σεζόν, ο Μπερνάρντ πραγματοποίησε 29 συμμετοχές, με απολογισμό 10 γκολ και 4 ασίστ. Συνολικά με την Σαχτάρ Ντόνεσκ (2013-2018), αγωνίστηκε σε 157 παιχνίδια, όπου σημείωσε 28 γκολ και μοίρασε 35 ασίστ.

«Σφήνα» της Έβερτον για Μπερνάρντ