Η «μάχη» μεταξύ των δύο τελευταίων κατόχων του τίτλου της Premier League κρίθηκε υπέρ των «Μπλε» του Λονδίνου χάρη στην εξαιρετική κεφαλιά του Ισπανού διεθνούς επιθετικού Άλβαρο Μοράτα στο 41', μετά από σέντρα του συμπατριώτη του, Θέσαρ Αθπλικουέτα από τα δεξιά, και το δυνατό σουτ του Ενγκολό Καντέ έξω από την περιοχή στο 50', με τον 26χρονο Γάλλο ανασταλτικό μέσο να μην πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην πρώην ομάδα του (2015-16).
Οι «Αλεπούδες» προσπάθησαν να αντιδράσουν, μείωσαν με το πέναλτι που κέρδισε από τον Τιμπό Κουρτουά και εκτέλεσε εύστοχα ο Τζέιμι Βάρντι στο 62', ωστόσο στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και παρέμειναν στα «χαμηλά» της βαθμολογίας, με μια νίκη και τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές, ενώ η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε, με το σημαντικό «διπλό» που πανηγύρισε σήμερα, έχει το ακριβώς αντίθετο ρεκόρ (3-0-1) και εννέα βαθμούς.
Μπράιτον - Γουέστ Μπρομ 3-1, Σαουθάμπτον - Γουότφορντ 0-2
Η Μπράιτον πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στην Premier League, επικρατώντας μάλλον εύκολα με σκορ 3-1 (45', 48' Πασκάλ Γκρος, 63' Τομέρ Χεμέντ - 77' Τζέιμς Μόρισον) της Γουέστ Μπρομ, η οποία είχε ξεκινήσει πολύ καλά την φετινή σεζόν αλλά απογοήτευσε στον αγώνα του «Falmer Stadium». Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την αήττητη μέχρι στιγμής Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, η οποία νίκησε με 2-0 την Σαουθάμπτον στο «St Mary`s Stadium», χάρη σε τέρματα των Αμπντουλαγιέ Ντουκούρ (38') και Ντάριλ Γιάνμαατ (66'), φτάνοντας έτσι τους οκτώ βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.
Διαβάστε ΕΔΩ τι έγινε στα ματς Έβερτον - Τότεναμ και Άρσεναλ - Μπόρνμουθ