MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πριν πάει εκεί οι «Τίγρεις» όχι απλά δεν είχανε το “Eye of the Tiger”, αλλά ο καταρράκτης σχεδόν «έσταζε» από τα μάτια τους. Οι μαύρες πλερέζες έδιναν κι έπαιρναν, μιας και ο υποβιβασμός στην Championship έμοιαζε κάτι παραπάνω από βέβαιος.

Από τότε, όμως, που ο Μάρκο Σίλβα πήγε στο Νησί, το χάλι της Χαλ μετατράπηκε σε υποφερτό θέαμα: ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας προς το (εμφανώς) καλύτερο, πράγμα που φάνηκε και σήμερα στο ματς με τη Σουόνσι.

Ο Νιάς «χτύπησε» στο 69΄ και το 78΄ βάζοντας 2-0 μπροστά τους γηπεδούχους, με τους «Κύκνους» να μειώνουν στις καθυστερήσεις με τον Μόσον στο τελικό 2-1.

Μ' αυτό το ολόχρυσο τρίποντο η Χαλ έφτασε στους 24 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την Κρίσταλ Πάλας (που έχει, όμως, ματς λιγότερο) και τον ποδοσφαιρικό παράδεισο: την παραμονή στην Premier League.

http://www.dailymotion.com/embed/video/x5ejhh5
http://www.youtube.com/embed/V7hxkdeExyA?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1

Έβερτον – Γουέστ Μπρομ 3-0

Επιστροφή στην... κανονικότητα για τα «Ζαχαρωτά»: μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στο ματς με την Τότεναμ, η φοβερή και τρομερή φέτος Έβερτον επέστρεψε στις νίκες, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Γουέστ Μπρομ εντός έδρας.

Ο Κέβιν Μιραλάς στο 39΄ πήρε το «ριμπάουντ» και από κοντά άνοιξε το σκορ, για ν' ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-0 ο Σνάιντερλεν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τρομερή ενέργεια και τελείωμα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Γάλλου μετά από 511 ολόκληρες μέρες.

Τη δουλειά τελείωσε ο «συνήθης ύποπτος» Λουκάκου στο 83΄, ο οποίος έφτασε τα 19 τέρματα μέσα στη σεζόν, «γράφοντς» νέο... ατομικό ρεκόρ μέσα σε μια αγωνιστική σεζόν.

Κάπως έτσι, μ' αυτό το 3-0, τα «Ζαχαρωτά» έφτασαν τους 47 βαθμούς και συνεχίζουν να κυνηγούν τις (όποιες) ελπίδες τους για έξοδο στην Ευρώπη.

https://t.co/9XWpn8Wze6
https://twitter.com/hashtag/efc?src=hash
Χαλ- Σουόνσι 2-1