MENU

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, δίχως υπερβολή, αχαριστία... Ζητούσαν να φύγει από την ομάδα ο άνθρωπος που τους μεταμόρφωσε, αυτός που τους οδήγησε στον μεγαλύτερο θρίαμβο της ποδοσφαιρικής καριέρας τους, αυτός που συνέβαλε τα μέγιστα για να γραφτούν τα ονόματά τους στην ιστορία του αθλήματος.

Κι, όμως, αυτοί οι ίδιοι ήταν οι πρώτοι που φέρονται να ζητούσαν εδώ και καιρό την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού από τον πάγκο των «Αλεπούδων». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SUN», παίκτες της ομάδας είχαν συναντηθεί τέσσερις φορές, από τον περασμένο Δεκέμβριο, με βασικό αίτημά τους την απόλυση του Ρανιέρι.

Πριν από περίπου τρεις μήνες, ο αρχηγός Γουές Μόργκαν μαζί με τους Τζέιμι Βάρντι και Κάσπερ Σμάιχειλ φέρονται να συναντήθηκαν με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Τζον Ράντκιν, για να του εκφράσουν τον προβληματισμό τους για το κατά πόσο μπορούσε ο Ρανιέρι να συνεχίσει να καθοδηγεί την ομάδα, καθώς ήδη τα αρνητικά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν πολλά και η Λέστερ δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από τις θέσεις κοντά στον υποβιβασμό.

Οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ είχαν επικρίνει τον προπονητή τους αρκετές φορές και στη διάρκεια συζητήσεων μαζί του, ωστόσο δημόσια εξέφραζαν την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του. Κάποιοι από αυτούς, βέβαια, πίσω από την πλάτη του ίσως να ετοίμαζαν το σχέδιο της απομάκρυνσής του.

Είναι, εξάλλου, χαρακτηριστικό ότι λίγες ώρες μετά την απόλυση του Ρανιέρι, μόνο ο Κάσπερ Σμάιχελ με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον ευχαρίστησε και τον αποχαιρέτησε...

Απίστευτο! Τέσσερις φορές οι παίκτες της Λέστερ ζήτησαν την απόλυση Ρανιέρι!