MENU

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει πριν από μερικές ημέρες ότι το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού ήταν για 1+1 σεζόν και ότι ο ίδιος ο παίκτης είναι απόλυτα ευχαριστημένος στο «Ολντ Τράφορντ» σε σημείο που να έχει υποσχεθεί από τώρα στους ανθρώπους της ομάδας ότι θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ωστόσο, ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «SUN» αναφέρει ότι ο Ιμπραΐμοβιτς, στην πραγματικότητα, καμία πρόθεση δεν έχει να μείνει στους «κόκκινους διαβόλους» την επόμενη περίοδο και ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει προτάσεις άλλων ομάδων για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πιθανότερος προορισμός του 35χρονου επιθετικού μετά το τέλος της φετινής σεζόν είναι οι ΗΠΑ, καθώς φέρεται να έχει στα χέρια του προσφορά από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ομάδα στην οποία έχουν αγωνιστεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Ρόμπι Κιν και ο Στίβεν Τζέραρντ.

Στην διοίκηση της Γιουνάιτεντ φέρονται να είναι ενήμεροι για τις προθέσεις του Ιμπραΐμοβιτς, αλλά εκτιμούν ότι μπορούν να τον πείσουν να παραμείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: φόβοι ότι ο Ιμπραΐμοβιτς θα την... κάνει στο τέλος της σεζόν