MENU

Από τις αρχές Αυγούστου, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπολογίζει τον Γερμανό ποδοσφαιριστή. Οι ημέρες, ωστόσο, περνούσαν και κάποιοι είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι ο Σβάινσταϊγκερ τελικά θα καταφέρει να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ακόμα και η μεσολάβηση της Ομοσπονδίας των Ποδοσφαιριστών, ο πρόεδρος της οποίας υποστήριξε ότι ο 32χρονος μέσος δέχεται bullying από τον τεχνικό της Γιουνάιτεντ δεν ήταν αρκετή. Ο αγγλικός σύλλογος είχε δώσει στη Μπάγερν εννέα εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη, αλλά τώρα δεν προτίθεται να τον διευκολύνει αφήνοντάς τον ελεύθερο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Bild», το ποσό που αξιώνει η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για τον Σβάινσταϊγκερ είναι δύο εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ποσό... συμβολικό και όχι ανάλογο της αξίας του ποδοσφαιριστή.

Το θέμα, βέβαια, είναι ότι αυτά τα χρήματα μπορούν να τα δώσουν πολλές ομάδες, αλλά ελάχιστες είναι αυτές που μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Γερμανού, που αγγίζουν τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο! Μοναδική ενδιαφερόμενη είναι η Γιουβέντους, χωρίς όμως να έχει κάνει μέχρι τώρα επίσημη πρόταση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ξεπουλάει τον Σβάινσταϊγκερ με 2 εκ. ευρώ!