MENU

Αν δεν υπήρχε η Λέστερ, όλοι οι προβολείς θα ήταν στραμμένοι πάνω της. Ίσως πάντως αυτό να είναι το μυστικό της. Πως τα κάνει όλα… υποχθόνια, χωρίς κανείς να ασχολείται σοβαρά μαζί της. Δεν θα έπρεπε πάντως. Η φετινή Τότεναμ δεν είναι η παραδοσιακή Τότεναμ. Είναι κάτι άλλο. Κάτι συμπαγές. Άθραυστο. Είναι ΟΜΑΔΑ με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

Τα «σπιρούνια» χρειάστηκαν περίπου 90 δευτερόλεπτα να ανοίξουν το σκορ στην έδρα της Νόριτς και από εκεί και μετά όλα πήραν τον δρόμο τους. Το 0-3 επί της Νόριτς ήταν πολύ πειστικό με την Τότεναμ να σκαρφαλώνει στην τρίτη θέση και να βλέπει την απόσταση από την κορυφή στην ρεαλιστική απόσταση των 5 βαθμών.

Αν δεν υπήρχε το δίδυμο Βάρντι - Μαχρέζ στην Λέστερ, όλοι θα ασχολούνταν με το δίδυμο Ντέλε Αλί - Χάρι Κέιν που δίνει αχτίδα φωτός σε ολόκληρο το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο πρώτος είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ο ρούκι της χρονιάς. Πριν καν κλείσει τα 20 του χρόνια, ο Άγγλος εξτρέμ έφτασε τα 7 γκολ στην Premier League (2’, 0-1) όσα ο Τζακ Γουίλσιρ σε ολόκληρη την 8ετή καριέρα του στα ίδια γήπεδα!

Η Τότεναμ με την ατσάλινη άμυνα έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και με κυνικό, επαγγελματικό τρόπο καθάρισε το ματς. Ο Χάρι Κέιν από τα 11 βήματα έκανε το 0-2 (30’), ενώ ο Άγγλος φορ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και 15ο φετινό «έγραψε» στις καθυστερήσεις το 0-3, στην πιο ευρεία εκτός έδρας φετινή νίκη για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

//rutube.ru/play/embed/8266639
//rutube.ru/play/embed/8266676
http://videa.hu/player?v=Me3kqq4HR4FoijRV
Νόριτς - Τότεναμ 0-3 (vids)