MENU

Η Τσέλσι έχει κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα, βρισκόμενη μόλις στην 16η θέση της Premier League, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να δέχεται έντονη κριτική. Ωστόσο, ο Κόστα, με δηλώσεις του στα βρετανικά Μέσα, υπερασπίστηκε τον Πορτογάλο τεχνικό ενώ αναφέρθηκε και στην δική του κατάσταση και τα περίσσια κιλά που είχε πριν την έναρξη της σεζόν.

«Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Πέντε ή έξι εβδομάδες πριν, δεν ήμουν στο πικ μου, τουλάχιστον όσον αφορά τη φυσική μου κατάσταση. Τραυματίστηκα στο τέλος της περυσινής σεζόν κι έπειτα έφυγα για διακοπές. Ίσως ξέφυγα από τη δίαιτά μου κι όταν επέστρεψα, δεν ήμουν όπως θα έπρεπε. Ήμουν λίγο υπέρβαρος κι αυτό επηρέασε το παιχνίδι μου», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το τι φταίει για το κακό ξεκίνημα της ομάδας: «Μπορείς να γίνεις εγωιστής και να κατηγορήσεις τον προπονητή αλλά εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Είμαι υπεύθυνος όπως κι όλοι οι άλλοι. Πρέπει να κατηγορήσουμε τους παίκτες. Ξέρουμε πως όταν ήρθαμε εδώ για τη νέα σεζόν, δεν ήμασταν 100% έτοιμοι. Επιστρέψαμε από τις διακοπές με τεράστια αυτοπεποίθηση και πιστέψαμε πως όλα θα ήταν όπως πέρυσι. Όταν καταλάβαμε πραγματικά τι γινόταν, η ομάδα ήταν ήδη σε μία πολύ κακή κατάσταση».

Ο Κόστα πέρυσι...

κι ο Κόστα φέτος...

Κόστα: «Ήμουν υπέρβαρος» (pics)