MENU

Όποιου του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει! Μπορεί η Τσέλσι να εμφανίζει τα ίδια αδιόρθωτα χάλια στα μετόπισθεν, όμως δύο εμπνεύσεις του Ζοσέ Μουρίνιο την έσωσαν από τα χειρότερα. Δύο αλλαγές του special one (Ραμίρες, Ουίλιαν) σκόραραν δύο γκολ… προσευχές στα τελευταία 11 λεπτά και η Τσέλσι τουλάχιστον απέδρασε με τον βαθμό από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» (2-2).

Δεν είχε κερδίσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο (2 ισοπαλίες, 3 ήττες), δεν έμελλε να το κάνει ούτε τώρα, που η Νιούκαστλ δεν βλέπεται. Το δίδυμο στα χαφ (Μάτιτς, Φάμπρεγκας) δεν έκοβε ούτε με… βαλέ, πίσω η κατάσταση ήταν πάλι δράμα και η Νιούκαστλ δεν κάθισε με τα χέρια σταυρωμένα.

Το εξαιρετικό γκολ του Αγιόθε Πέρεθ (42’,1-0) απέδωσε δικαιοσύνη, ενώ μία αδράνεια του κέντρου άμυνας των «μπλε» σε εκτέλεση κόρνερ, έφερε και το 2-0 με κεφαλιά του Βάιναλντουμ.

Κάπου εκεί, ο κόσμος της Νιούκαστλ άρχισε να ασχολείται με τον Μουρίνιο, με ειρωνικά συνθήματα περί απόλυσης. Μόνο που ο Πορτογάλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Έριξε ότι είχε στον πάγκο και οι αλλαγές του τον δικαίωσαν. Ένα εκπληκτικό «τούβλο» του Ραμίρες (79’, 2-1) έδωσε ελπίδες στους Λονδρέζους, που πίεσαν και πήραν τον βαθμό από εκτέλεση φάουλ του Ουίλιαν τέσσερα λεπτά πριν το τέλος (86’,2-2).

Ακόμα κι έτσι όμως η Τσέλσι εξακολουθεί να έχει την χειρότερη άμυνα της Premier League (14 γκολ) και να απέχει 8 βαθμούς από την κορυφή. Έτσι δεν πας πουθενά…

//rutube.ru/play/embed/7994786
//rutube.ru/play/embed/7994861
//rutube.ru/play/embed/7994904
//rutube.ru/play/embed/7994918
Το γύρισε ο… Μουρίνιο! (vids)