MENU

Το συγκεκριμένο θέμα είχε δει το φως της δημοσιότητας και παλαιότερα, χωρίς πάντως να δοθεί σοβαρά βάση στα όσα λέγονταν. Σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ, όμως, η βρετανική «Sun» φέρνει ξανά την υπόθεση στο προσκήνιο και μάλιστα την επιβεβαιώνει με τον πλέον απόλυτο τρόπο ο... δικός μας -πλέον- Μπράουν Ιντέγε.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, υπάρχουν Αφρικανοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Νησί και δη στην Premier League, οι οποίοι δίνουν αρκετά μεγάλα ποσά σε μάγους για να λύσουν τα μάγια που πιστεύουν ότι τους έχουν κάνει!

Σημειώνεται, επίσης, πως δεν διστάζουν να κάνουν ως και 9.000 χιλιόμετρα για να φτάσουν στη Δυτική Αφρική ώστε να βρουν τους μάγους της φυλής «JUJU», με σκοπό είτε να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους, είτε να ξεπεράσουν πιο γρήγορα κάποιον τραυματισμό.

«Ξέρω ποδοσφαιριστές που έχουν μπλέξει με τους άνδρες της φυλής JUJU και δεν μπορούν να ξεφύγουν. Είναι παγίδα. Μπορεί να επωφελούνται στην αρχή, όμως στη συνέχεια πληρώνουν περιουσίες ολόκληρες. Έχουν τεράστια επιρροή πάνω τους οι μάγοι αυτής της φυλής», δήλωσε ο Ιντέγε.

Ιντέγε: «Ξέρω παίκτες που δίνουν λεφτά σε μάγους»!