MENU

Οι δύο εξ αυτών έχουν ήδη αποτελέσει παρελθόν από τον κρητικό σύλλογο, με τις πρόσφατες δηλώσεις τους για το πολύ σοβαρό περιστατικό που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα καταγγέλλει επισήμως η ΠΑΕ Πλατανιάς και η συντριπτική πλειοψηφία των συμπαικτών τους να έχουν παίξει ασφαλώς ρόλο στην άμεση αποδέσμευσή τους, και πρόκειται για τον 29χρονο επιθετικό Γιώργο Μανούσο και τον Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό Γιάγια Μπανανά.

Ο τρίτος αθλητής που σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αποκάλυψη Τώρα» στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 ανέφερε στην κατάθεσή του στην Ασφάλεια Χανίων ότι δεν παρατήρησε κάτι αξιοσημείωτο στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στο ημίχρονο εκείνης της διαβόητης αναμέτρησης της 1ης Απριλίου είναι ο... δανεικός στον Πλατανιά από τον Ολυμπιακό Γιάννης Κάργας, ο οποίος ήταν στη 18αδα αλλά δεν είχε αγωνιστεί ούτε λεπτό κόντρα στην ομάδα που ανήκει.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είχε γίνει πανελληνίως γνωστός όταν πέτυχε ένα απίστευτο αυτογκόλ υπέρ του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος τότε στην Παναχαϊκή και λίγο πριν πωληθεί έναντι 250.000 ευρώ στον σύλλογο του Πειραιά, το οποίο έκρινε τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες τον Σεπτέμβριο του 2014 (0-1), ενώ την επόμενη ημέρα είχε παραχωρήσει ραδιοφωνική συνέντευξη στον «Arena FM», αναφέροντας ότι «πολλοί λένε πως ήμουν στημένος και κάτι τέτοια, αλλά όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση».

http://www.youtube.com/embed/YFnN5lNG-Uc?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Ο δανεικός από τον... Ολυμπιακό και οι δύο που δεν είδαν-δεν άκουσαν τίποτα...