MENU

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι γεγονός από το βράδυ της Πέμπτης! Ο Νεϊμάρ είναι και τυπικά παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222 εκατ. ευρώ, με τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή του. Λίγη ώρα πριν, ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ είχε υπογράψει το νέο του «χρυσό» πενταετούς διάρκειας συμβόλαιο, με το μεταγραφικό deal να αγγίζει τα 450 εκατ. ευρώ, παρά τις αντιστάσεις της ισπανικής λίγκας και της Μπαρτσελόνα, η οποία επίσης αναγκάστηκε να ανακοινώσει την αποδέσμευσή του πριν λίγες ώρες.

Η ιστορική ανακοίνωση της Παρί, έχει ως εξής:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολύ χαρούμενη που ανακοινώνει την άφιξη του Νεϊμάρ στον σύλλογο. Την Πέμπτη, ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε το πενταετές συμβόλαιό του, ως τις 30 Ιουνίου του 2022, παρουσία της διοίκησης του συλλόγου. Ερχόμενος από την Μπαρτσελόνα, ο πρώην παίκτης της Σάντος θεωρείται ένα είδωλο στον κόσμο του ποδοσφαίρου και ένας από τις τρεις κορυφαίους παίκτες στον πλανήτη τα τελευταία πέντε χρόνια».

Στη συνέχεια, το κείμενο της ανακοίνωσης της Παρί περιλαμβάνει ένα σύντομο βιογραφικό του Βραζιλιάνου, αλλά και τη φωτογραφία με το νέο του νούμερο στο Παρίσι.

Ήδη μάλιστα έχουν αρχίσει να τυπώνονται οι φανέλες του που φυσικά θα γίνουν ανάρπαστες...

https://twitter.com/PSG_inside

Στα πρώτα του λόγια ως παίκτης της Παρί, ο Νεϊμάρ δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Παρί. Από όταν ήρθα στην Ευρώπη, η Παρί ήταν μία από τις πλέον ανταγωνιστικές και φιλόδοξες ομάδες. Η μεγαλύτερη πρόκληση για να έρθω εδώ, ήταν να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα στην κατάκτηση των τίτλων που θέλει ο κόσμος. Οι φιλοδοξίες του συλλόγου ταυτίζονται με τις δικές μου. Νιώθω έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Από σήμερα θα κάνω τα πάντα για να φέρω χαρά στους χιλιάδες οπαδούς της Παρί στον κόσμο».

Το deal του αιώνα: Ο «Βασιλιάς» Νεϊμάρ στην Παρί!