MENU

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε μιλήσει υποτιμητικά για τον Ισπανό τεχνικό λίγες ημέρες μετά την πρόσληψη του τελευταίου από την ομάδα της Μασσαλίας και αυτή τη φορά βρήκε αφορμή για να αναρωτηθεί κατά πόσο ο πρώην προπονητής του γνωρίζει από τακτική.

«Είναι ένας προπονητής με ταλέντο, που έχει ισχυρή προσωπικότητα, αλλά υπήρχαν στιγμές που είχαμε αμφιβολίες σε τακτικό επίπεδο, για το τι έπρεπε να κάνουμε. Όταν πάνε όλα καλά, έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, αλλά όταν όχι, το χαμόγελό του δεν είναι φυσιολογικό» είπε ο Μπονγκ στο «Canal +».

Μίτσελ και Μπονγκ δεν τα... βρήκαν κατά την κοινή θητεία τους στους «ερυθρόλευκους» με αποτέλεσμα ο 27άχρονος αριστερός μπακ να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Τον Ιανουάριο του 201, ο Καμερουνέζος άσος αποχώρησε, αλλά δεν συχγώρησε τον Ισπανό για τον οποίο είχε γράψει στο twitter σχετικά με την πρόσληψή του στη Μαρσέιγ: «Κουράγιο στους παίκτες της Μαρσέιγ αν έρθει ο Μίτσελ. Το ζελέ και ο καθρέφτης θα είναι πιο σημαντικά από τις νίκες».

Νέες... μπηχτές του Μπονγκ για τον Μίτσελ!