MENU

Στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου, ο Κέβιν Μιραλάς ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές όταν και έφτυσε τον Βασίλη Μπάρκα!

Η συγκεκριμένη φάση «ξέφυγε» από τον διαιτητή, ωστόσο στη συνέχεια δεν υπήρξε ούτε αυτεπάγγελτη παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα αλλά ούτε και καταγγελία της ΑΕΚ στα αρμόδια όργανα.

Σύμφωνα με την LiveSport και τον Βασίλη Βέργη οι άνθρωποι της ΑΕΚ ρώτησαν τον Βασίλη Μπάρκα αν συμφωνεί στο να προχωρήσουν σε καταγγελία εις βάρος του Μιραλάς στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με τον τερματοφύλακα της Ένωσης να είναι αρνητικός!

Συγκεκριμένα ο Μπάρκας είπε: «Σε καμία περίπτωση. Ο Κέβιν είναι συνάδελφός μου, εντάξει, ξέφυγε στη συγκεκριμένη φάση, αλλά αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα. Δεν θέλω με τίποτα να γίνει καταγγελία εναντίον του με εμένα πρωταγωνιστή».

Κάπως έτσι ο Βέλγος την... γλίτωσε, ωστόσο ο Μιραλάς είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί αυτή τη φορά μετά και την άσεμνη χειρονομία που έκανε προς τους φίλους του ΠΑΟΚ, την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα.

Ο Μπάρκας είπε «όχι» για καταγγελία κατά του Μιραλάς!