MENU

Τα τσακωμένα με την αλήθεια σάιτ (ΠΑΝΤΑ από σκοπιμότητα, ποτέ από άγνοια) που υπάρχουν για να περνάνε τις θέσεις της «εγκληματικής», διέρρεαν χθες λίγο πριν τον προημιτελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ότι μέσω της ΕΠΟ, έχουν μοιραστεί προσκλήσεις σε… μπράβους και ανθρώπους του υποκόσμου ώστε να βρεθούν στα επίσημα και να προκαλέσουν τον κόσμο των «ερυθρολεύκων»!

Όπως αποδείχτηκε περίτρανα, τα στημένα αυτά «ρεπορτάζ» βγήκαν ως αντιπερισπασμός, ώστε να λειτουργήσουν σαν όχημα γι’ αυτό που θα ακολουθούσε λίγο αργότερα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τι ακολούθησε; Όπως αποκάλυψε χθες το SDNA, οι «σεκιούριτι» (που λέει ο λόγος…) στις θύρες VIP και 29 του γηπέδου του Ολυμπιακού, απαγόρευσαν την είσοδο στους κατόχους των περίπου 50 προσκλήσεων της ΕΠΟ!

Και σαν μην έφτανε αυτό, μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι «σεκιούριτι» τους έλεγαν… «τα παράπονά σας στον Γραμμένο»! Και αυτή ήταν η πιο... ευγενής αντίδραση, αφού σε άλλους υπήρχαν ύβρεις και πολύ επιθετικές συμπεριφορές.

Απόδειξη, ότι ο σκοπός τους δεν ήταν να εμποδίσουν την είσοδο σε… «μπράβους και ανθρώπους του υποκόσμου», αλλά να ξεφτιλίσουν την ΕΠΟ και να κάνουν καψόνι στους ανθρώπους και τα μέλη της.

Διότι σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, οι περίπου 50 προσκλήσεις ήταν πράγματι σε χέρια υπαλλήλων της ΕΠΟ, παραγόντων από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και συγγενικών προσώπων.

Οι περισσότεροι από αυτούς δε, ήταν και φίλοι του Ολυμπιακού, και ήθελαν απλώς να δουν το παιχνίδι στην έδρα της αγαπημένης τους ομάδας!

Τα στημένα «ρεπορτάζ», εξάλλου, έγραφαν ότι οι προσκλήσεις αυτές έφυγαν από τα χέρια του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Λεωνίδα Θωμαΐδη, τον οποίο η «εγκληματική» έχει στο στόχαστρο από την μέρα που εξελέγη, με μοναδικό τους επιχείρημα ότι έχει… μια καφετέρια στο Αιγάλεω!

Η πραγματικότητα (που δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση), είναι ότι ο Λεωνίδας Θωμαϊδης είχε στα χέρια του τρεις (αριθμός 3) ονομαστικές προσκλήσεις: Μία στο όνομά του, μία στο όνομα του γιου του και μία σε οικογενειακό φίλο τους. Αυτοί ήταν οι… μπράβοι στους οποίους έδινε προσκλήσεις το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ!

Η κατάσταση με όλα τα ονόματα, άλλωστε, υπάρχει. Και οι «σεκιούριτι» στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν είχαν παρά να κάνουν μια απλή ταυτοποίηση με το όνομα στην πρόσκληση και το όνομα στην ταυτότητα.

Όμως δεν ήθελαν αυτό. Ήθελαν απλώς να προβούν σε ακόμη μία εχθρική κίνηση προς την ΕΠΟ.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την ομοσπονδία, είναι ότι δεν πρόκειται αυτό να το αφήσουν να περάσει έτσι και θα αντιδράσουν με κάθε νόμιμο τρόπο. Πρόκειται άλλωστε για παράνομη πράξη και μια αυθαιρεσία χωρίς παρόμοιο προηγούμενο, που εντάσσεται στις γνωστές πρακτικές που επανειλημμένως έχουμε δει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Είναι παράλληλα και μια ακόμη δικαίωση για εκείνους που επέμεναν ότι δεν μπορεί να αγωνίζεται εκεί η Εθνική ομάδα…

Υ.Γ: Πέρα από τα παραπάνω, η παράνοια χτύπησε κόκκινα χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης»: Στην θύρα 7 αλλά και σε κεντρική θύρα (με εντολή φυσικά, αφού είναι αδιανόητο να έχουν τόσοι πολλοί τόσο βαθιά γνώση για το τι συμβαίνει στις τάξεις των ΕΠΣ), ανάρτησαν δύο τεράστια πανό. Το ένα έλεγε: «Βασιλάκη (Λαλάκη) ντύσου τώρα χανουμάκι» και το άλλο: «Λαλάκη τους προδότες τους κρεμάνε»!

Όλος ο κόσμος έψαχνε χθες να βρει ποιος στο καλό είναι αυτός ο… Βασιλάκης ή Λαλάκης! Το ίδιο φυσικά και οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που είχαν πλήρη άγνοια για τα πανό που είδαν ξαφνικά κρεμασμένα στο γήπεδό τους και δεν γνώριζαν… ποιος, πού, πότε και γιατί!

Κρατηθείτε: Δεν πρόκειται για κάποιον ποδοσφαιριστή, προπονητή ή επιφανή παράγοντα. Πρόκειται για τον πρόεδρο της… ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη! Τον οποίο ο Ολυμπιακός κατηγορεί ότι έφυγε από την «αγκαλιά» του, άλλαξε στρατόπεδο και πήγε… με τους εχθρούς! Και γιατί τα κρέμασαν χθες; Διότι παρατηρητής αγώνα ήταν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Κυριάκος Φύτρας. Προφανώς για να φοβηθεί και να μην γράψει τίποτα στην έκθεσή του, όπως έκαναν στα περσινά αντίστοιχα ματς Λασκαράκης και Βρακάς. Το απόλυτο bullying, το οποίο συνεχίζεται προς όλους και με κάθε τρόπο!

Οι αυθαιρεσίες και η παράνοια στο «Γ. Καραϊσκάκης»!