MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
«Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων», Cosmote Sport 3
Χανιά
ΧΑΝΙΑ
1 0
Αχαρναϊκός
ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Ένα παιχνίδι το οποίο εκτός αγωνιστικού χώρου ξεκίνησε με αρκετά μεγάλη ένταση και πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο του ΑΟΧ Κισσαμικού και νυν διοικητικό ηγέτη του Αχαρναϊκού, Γιώργο Μελά, ο οποίος φυγαδεύτηκε από το γήπεδο κατόπιν έντασης που προκλήθηκε με τους φίλους των γηπεδούχων.

Πρώτο ημίχρονο χωρίς συγκινήσεις

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι πολλές διακοπές και η έλλειψη ρυθμού συνετέλεσε στο να υπάρχουν ελάχιστες ευκαιρίες άξιες αναφοράς. Μοναδικές καλές στιγμές ένα σουτ του Καναβέτα το οποίο δεν απείλησε τον Λαζαρίδη και ένα μακρινό βολέ του Βρεττού το οποίο μπλόκαρε άνετα ο Λαμπίρης.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0, με τον Αχαρναϊκό πάντως να διαμαρτύρεται για πέναλτι στις καθυστερήσεις σε χέριο του Γκίνη, με το διαιτητή να λέει «παίζετε».

Βελτίωση ΑΟΧ Κισσαμικού και 1-0

Η απόδοδη των γηπεδούχων ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησαν με τον Τασιούλη στο 53' και έφτασαν κοντά στον γκολ στο 60ο λεπτό. Ο Ξύδας βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Λαμπίρη από κανονική θέση, ωστόσο το πλασέ του ήταν άστοχο με την ομάδα του Πετράκη να χάνει μεγάλη ευκαιρία.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δικαιώθηκε. Σε πέναλτι που κέρδισε ο Λεμονής από τον Κυριαζόπουλο ο Ξύδας νίκησε το Λαμπίρη και σημείωσε το 1-0 στο 63'.

Μοιραίος ο Μπεκατώρος

Στην συνέχεια ο Αχαρναϊκός θέλησε να φανεί περισσότερο απειλητικός, είχε μία καλή στιγμή με τον Εζουμέζου (73'). Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως για την ομάδα του Μενιδίου ήρθε στο 83'. Ο Παντελάκης υπέπεσε σε πέναλτι (χέρι εντός περιοχής) αλλά ο Μπεκατώρος έστειλε την μπάλα άουτ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 1-0 χάρη στο γκολ του δανεικού από τον Ολυμπιακό Ξύδα και ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε το τρίποντο.

Στον ίδιο όμιλο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 την Τρίτη (19/9) του Αστέρα Τρίπολης.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Τασιούλης (73' Σεληνιωτάκης), Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός (86' Χαλκιαδάκης), Αποστολίδης (78' Ντάγκρας), Ξύδας.

Αχαρναϊκός (Πέτρος Δημητρίου): Λαμπίρης, Μεντής, Μεγαλοοικονόμου, Αφράτης, Αρώνης, Μπεκατώρος, Παπασάββας, Χαραλαμπόπουλος (54' Τούγλης), Σταμούλης (79' Καζβιρόπουλος), Καναβέτας (20' Κυριαζόπουλος), Εζουμέζου

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Α’ βοηθός: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Β’ βοηθός: Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Βαθμολογία 5ου Ομίλου

1. Ολυμπιακός 3 (2-1)

2. ΑΟΧ Κισσαμικός 3 (1-0)

3. Αχαρναϊκός 0 (0-1)

4. Αστέρας Τρίπολης 0 (1-2)

Επόμενη αγωνιστική

Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός

Αστέρας Τρίπολης-Κισσαμικός

ΑΟΧ Κισσαμικός - Αχαρναϊκός 1-0