MENU

Ο Καλφόγλου παραιτήθηκε (δείχνοντας ότι μόνο στημένος δεν ήταν, όπως κακώς δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τον τελικό του Βόλου) από την διαιτησία, ζητώντας συγνώμη για την φάση στο γκολ του Ενρίκε εξηγώντας ότι τον μπέρδεψε η κίνηση του Βραζιλιάνου που είναι οριακά οφ σάιντ όπως προκύπτει από την ανάλυση της φάσης και όχι τρία μέτρα οφ σάιντ όπως διατείνονταν οι «αντικειμενικοί» που παίρνουν χαρτάκι.

Ο Κομίνης που δεν είδε το πέναλτι στη Λεωφόρο (στο χέρι του Χουλτ με τον Μάτος) όπως επίσης και το πέναλτι στον Κρέσπο στον τελικό του Βόλου, ο Καλογερόπουλος που επέτρεψε στην ΑΕΚ να παίξει κατς στην Τούμπα χαρίζοντας τουλάχιστον δυο κόκκινες κάρτες (ανεξάρτητα από το χάλι του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι) και ο Στυλιαράς που δεν είδε το πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα παραιτηθούν;

Διότι αν δεν παραιτηθούν, σύμφωνα με τα επιχειρήματα των αντικειμενικών, θα θεωρηθούν «στημένοι». Όσοι έχυσαν κιλά ιδρώτα φωνάζοντας στα μικρόφωνα, χαλώντας παράλληλα δεκάδες πληκτρολόγια για να καταδικάσουν τον Καλφόγλου, έχουν άποψη για τα λάθη των Κομίνη, Καλογερόπουλου και Στυλιάρα;

Θα συνεχίσω να θέτω ερωτήματα που με απασχολούν…

Ο Βαρούχας θα συνεχίσει χωρίς ντροπή να εκτίθεται, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει άποψη για το πέναλτι στον Κρέπσο στον Βόλο, καλύπτοντας παράλληλα τις ευνοϊκές για τον Παναθηναικό διαιτητικές αποφάσεις;

Πόσο λογικό είναι να κυκλοφορούν εφημερίδες ερυθρόλευκου ενδιαφέροντος, χωρίς να αναγράφουν απολύτως τίποτα για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Πανιώνιο;

Η επιτομή της ανώριμης στάσης του Κυριάκου Μητσοτάκη (την οποία θα χρεωθεί το κόμμα που εξέθεσε χωρίς λόγο) σε βάρος του ΠΑΟΚ και του μεγαλομετόχου του, πόσο σχέση έχει με την συγγενική σχέσης της αδελφής του Ντόρας Μπακογιάννη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Ο… συνασπισμός Μητσοτάκη, Αλαφούζου, Μαρινάκη με τους Μητρόπουλους, για να διεκδικήσει την προεδρεία της ΕΠΟ ο Κούκης(!) τι ακριβώς αποδεικνύει;

Όπως λέει και ο λαός… «τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια». Οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποκαθήλωσαν το σύστημα και εξέθεσαν ανεπανόρθωτα όσους το στηρίζουν. Η πρόκριση του ΠΑΟΚ σε βάρος του Παναθηναϊκού και η κατάκτηση του Κυπέλλου, αποτέλεσε αφορμή για να δεχθούν ολομέτωπη επίθεση ο Ιβάν Σαββίδης και ο Δικέφαλος. Πολιτικά, εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα συνασπίστηκαν σε μια προσπάθεια να εκθέσουν τον ομογενή επιχειρηματία και τον ΠΑΟΚ στα μάτια της κοινής γνώμης.

Το χειρότερο είναι ότι η οικονομική αδυναμία του Γιάννη Αλαφούζου, τον έχει αναγκάσει να εξελιχθεί ο ίδιος αλλά και ο Παναθηναϊκός, σε… ουρά του Ολυμπιακού, με αντιπαροχή την στήριξη των «πράσινων» θέσεων από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων», χωρίς να ξέρω τι… άλλο προβλέπει η… συνεργασία. Αυτό ομολογώ, είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα συμβεί.

Σε αγωνιστικά ζητήματα, ο ΠΑΟΚ έχασε δικαίως από την ΑΕΚ, ανεξάρτητα από τα σφυρίγματα του Καλογερόπουλου που όπως προαναφέρω, ήρθε στην Τούμπα με αποστολή προστασίας των φιλοξενούμενων. Οι παίκτες του Χιμένεθ το ήθελαν περισσότερο, είχαν πάθος, συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία και πήραν το τρίποντο. Ο ΠΑΟΚ είχε μείνει στις δάφνες της κατάκτησης του Κυπέλλου και το πλήρωσε.

Ωστόσο δεν χάθηκε τίποτα. Στις 5 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος, υπάρχει χρόνος για να διορθώσει ο Δικέφαλος το λάθος της Κυριακής και να πετύχει τον στόχο του. Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς διαθέτει πιο ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ από τους τρεις αντιπάλους της στα πλέι οφ και καλείται να το αποδείξει στο γήπεδο.

Θεωρώ δεδομένο ότι ο Κομίνης θα συμπεριφερθεί στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στην Λεωφόρο, όπως συμπεριφέρθηκε ο Καλογερόπουλος στην Τούμπα. Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό στον Ιβιτς και τους παίκτες του. Για να τερματίσει η ομάδα στην 1η θέση, πρέπει να κερδίζει και τους διαιτητές. Τουλάχιστον μέχρι να καθαρίσει το ποδόσφαιρο -και η διαιτησία- από σιχάματα που το κρατούν όμηρο τους.

Υ. Γ. 1 Αλήθεια, ποιος είναι ο χαλίφης; Τους «αντικειμενικούς» ρωτώ. Την ξέρουν την αλήθεια έτσι δεν είναι;

Ο Καλφόγλου έχει α@@@@ια! Οι υπόλοιποι έχουν;