MENU

Διαβάστε αναλυτικά τον σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων της αναμέτρησης:

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Κάρλος Ζέκα και Λέο Μάτος θα έπρεπε να παρατηρηθούν με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Σιδηρόπουλο, καθώς υπέπεσαν σε αρκετά φάουλ.

45': Θα έπρεπε να παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα ο Χοσέ Κάνιας, διότι έπεσε με δύναμη πάνω στον Πολ-Ζοσέ Εμποκού. Σωστά δόθηκε το φάουλ.

69': Σε σουτ του Μάρκους Μπεργκ, η μπάλα βρίσκει πρώτα στην πλάτη και στη συνέχεια στο χέρι του ελαφρώς γυρισμένου Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Δεν υπάρχει πρόθεση από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι γονατιστός και γυρισμένος, σωστά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

70': Ο Λέο Μάτος, κερδίζοντας τη μπάλα με το στήθος, προσπαθεί να την περάσει από την αντίθετη πορεία της κίνησης του Νίκλας Χουλτ, ο οποίος ενώ έχει γυρισμένη πλάτη κάνει με τη σειρά του κίνηση και με το απλωμένο χέρι του ανακόπτει την πορεία της μπάλας. Αν δεν συνέβαινε αυτό, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα έβγαινε σε θέση προ της εστίας του Παναθηναϊκού. Ο κ. Σιδηρόπουλος δεν είχε καλή ορατότητα της φάσης και δεν καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Θα έπρεπε ο επιπρόσθετος βοηθός του, κ. Κομίνης, ο οποίος έβλεπε τη φάση, να τον βοηθήσει να κατανοήσει την παράβαση.

89': Σε μια σέντρα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Στέλιος Μαλεζάς κόβει την μπάλα ενώ ο συμπαίκτης του, Κρέσπο, προσπαθώντας επίσης να σταματήσει τη μπάλα βρίσκει με το χέρι του τον Μπεργκ, ο οποίος έχει σκύψει. Είναι μια δύσκολη φάση, ο κ. Σιδηρόπουλος βρισκόταν πολύ κοντά και διέταξε τη συνέχιση του αγώνα.

Γενικό σχόλιο για τη διαιτησία: Με εξαίρεση τη φάση του 70ου λεπτού που αναφέραμε, η διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου ήταν καλή. Ενδεχομένως θα έπρεπε να προσέξει λίγο περισσότερο στον πειθαρχικό έλεγχο του παιχνιδιού. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο αποψινό ματς οι βοηθοί του.

Μιντιούρης: «Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε χέρι του Χουλτ»