MENU

ΛΟΥΚ ΣΤΙΛ: Ηταν θεατής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποια φάση, έχοντας απλώς κάποιες απομακρύνσεις με τα πόδια στο ενεργητικό του.

ΤΖΙΑΝΤΟΜΕΝΙΚΟ ΜΕΣΤΟ: Προβληματική η εικόνα του Ιταλού πλάγιο αμυντικού ο οποίος δεν βοήθησε στο δημιουργικό σκέλος και είχε θέματα με τον ταχύτατο Κίκε που έβγαινε συχνά στην πλάτη του. Επίσης έκανε πολύ εύκολα αβίαστα λάθη.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Η αποκάλυψη της βραδιάς για τον Παναθηναϊκό, πιστοποίησε το ταλέντο και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά βγαίνοντας δυναμικά πρώτος στη μπάλα, ήταν άνετος με τη μπάλα και έδειξε επίσης ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα για να αποκτήσει μεγαλύτερο ρόλο στο ροτέισον της ομάδας.

ΡΑΣΜΟΥΣ ΤΕΛΑΝΤΕΡ: Δεν είχε κανένα πρόβλημα σε καμία στιγμή στη διάρκεια του αγώνα. Καθάρισε τις ψηλές μπαλιές, ήταν σίγουρος με τη μπάλα κι έδεσε αρμονικά με τον Ευαγγέλου.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ: Δεν έκανε καλό παιχνίδι και είχε αρκετά λάθη σε φαινομενικά εύκολες μεταβιβάσεις φάσεις. Τουλάχιστον δεν είχε προβλήματα ανασταλτικά από τον προσωπικό του αντίπαλο.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Η θέση του αμυντικού μέσου φαίνεται να του ταιριάζει καλύτερα απ’ ό,τι του δεξιού μπακ, παρότι είναι σαφές ότι δεν έχει τα χαρακτηριστικά για να δημιουργήσει ικανοποιητικά. Ηταν σωστός τακτικά, με τα κατάλληλα τρεξίματα και με απλές μεταβιβάσεις.

ΡΟΜΠΙΝ ΛΟΥΝΤ: Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Φινλανδός μέσος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκτός κλίματος. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε αισθητά αλλά δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

ΟΛΙΒΙΕ ΜΠΟΥΜΑΛ: Φάντασμα του εαυτού του ο Καμερουνέζος, δεν του έπιασε τίποτα στο ματς και είχε κακή εικόνα που σαφώς προβλημάτισε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δικαίως έγινε πρώτη αλλαγή.

ΛΟΥΚΑΣ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Είχε διάθεση και κάποιες καλές ενέργειες, δίχως ωστόσο ουσία και έχοντας υπερβολικό κράτημα της μπάλας σε αρκετές περιπτώσεις. Είναι δεδομένο ότι μπορεί πολλά περισσότερα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς της ομάδας, κέρδισε το πέναλτι και είχε την ασίστ στο γκολ του Μπεργκ στο ενεργητικό του. Ημιτελείς στις περισσότερες ενέργειές του αλλά σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ: Εκανε τη δουλειά του πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ που άνοιξε την αντίπαλη άμυνα, αν και δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα περίμενε και θα έπρεπε από τους συμπαίκτες του. Με τον Λέτο στο πλευρό του ανέβηκε σε απόδοση.

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΤΟ: Η είσοδος του στο ματς άλλαξε άρδην την εικόνα του Παναθηναϊκού και η παρουσία του καθάρισε την υπόθεση πρόκριση με τα δύο γκολ που πέτυχε και τη γενικότερη εμφάνισή του. Είναι ξεκάθαρο ότι διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΝΗΣ: Στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του φανέρωσε πτυχές του ταλέντου του και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ για Οσκαρ στο 76’. Εξαιρετικός τεχνικά έχει το μέλλον μπροστά του.

ΛΑΟΥΤΑΡΟ ΡΙΝΑΛΝΤΙ: Ελάχιστος ο χρόνος συμμετοχής του Αργεντινού για να κριθεί ουσιαστικά, αν και δεν έδειξε απολύτως τίποτα στα λιγοστά λεπτά που αγωνίστηκε.

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού: Σούπερ ο Λέτο, αποκάλυψη ο Ευαγγέλου