MENU

Την προετοιμασία του για τον αυριανό πρώτο αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον Αχαρναϊκό, ολοκλήρωσε την Τρίτη (13/9) ο ΟΦΗ, με τα προβλήματα ωστόσο να μην λείπουν.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου Νίκος Νιόπλιας, δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση απέναντι στους «πράσινους», στις υπηρεσίες των Κομεσίδη, Μπουρσέλη, Χίσι, Νάστου, Ράντι και Μπολάκη.

Οι δύο πρώτοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ο Χίσι από διάστρεμμα, ο Νάστος από ενοχλήσεις στον κοιλιακό, ο Ράντι από ίωση και ο Μπολάκης από ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν οι Σουλέ, Κασμερίδης, Φουκαράκης και Τουγλής.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για τον εν λόγω αγώνα, απαρτίζουν οι:Δερμιτζάκης, Δάφκος, Αντουκόρ, Μασάδο, Μίκιτς, Μιλοσάβλιεφ, Οστοϊτς, Βουό, Βαλλιάνος, Βρεττός, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Μάνος, Ογκμποε, Ροβίθης, Φαζός, Χαντί, Kοντογιάννης και Μανιαδής.

Η αποστολή του ΟΦΗ την Τετάρτη (14/9) νωρίς το μεσημέρι, θα γευματίσει στο Galaxy και αμέσως μετά η αποστολή με το πούλμαν θα μεταβεί στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Αχαρναικό.

Αποδεκατισμένος ο ΟΦΗ