MENU

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε την Παρασκευή 20/3 στον Ολυμπιακό χρηματική ποινή ύψους 5.500 ευρώ, ενώ τιμώρησε και τον Αντώνη Νικοπολίδη (που δεν βρίσκεται πλέον στους «ερυθρόλευκους») με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία αγωνιστική.

Το θέμα αφορά το «εμπάργκο» δηλώσεων που επέβαλε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ σε προπονητές και παίκτες στα ματς του Κυπέλλου με Φωστήρα και Τύρναβο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που οι ίδιοι θεωρούν ότι τυγχάνουν από τον ΟΤΕ TV.

Με τον Φωστήρα στον πάγκο του Ολυμπιακού είχε καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης και με τον Τύρναβο ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος όμως δεν κλήθηκε ποτέ σε απολογία, διότι θεωρήθηκε ότι έκανε κάποιες δηλώσεις μετά το ματς, ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι δεν εμφανίστηκε ποτέ στη συνέντευξη Τύπου…

Θυμίζουμε ότι κατά την απολογία του στην πειθαρχική επιτροπή, ο Ολυμπιακός περιέργως δεν έκανε την παραμικρή νύξη για τον ΟΤΕ TV και προέβαλε άλλες αιτίες, όπως… αδιαθεσία, απροθυμία, ασυνεννοησία, παράλειψη κλπ.

Αναλυτικά η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ: «Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγτέους τους εγκαλούμενους Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και Νικοπολίδη Αντώνη. Επιβάλλει στην Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. χρηματική ποινή 5.500 ευρώ και στον Νικοπολίδη Αντώνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία αγωνιστική ημέρα».

«Καμπάνα» σε Ολυμπιακό και… Νικοπολίδη!