MENU

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OTE-TV:

«Ήταν εξαρχής δύσκολο το έργο μας αφού έπρεπε να βάλουμε δύο γκολ για να περάσουμε. Σταθήκαμε καλά, είχαμε τις προϋποθέσεις να βάλουμε γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κάνουμε το 1-1 και να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι», είπε ο προπονητής του Λεβαδειακού.

Ο Μάντζιος κατέληξε: «Η ΑΕΚ είχε καλά διαστήματα, έκανε φάσεις, εμείς όμως θα μπορούσαμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Ξέραμε ότι μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα, θα ήταν δύσκολο για μας. Φανήκαμε όμως αρκετά ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία καλή στιγμή όταν βγήκαμε δυο με ένα. Το πρώτο σουτ η ΑΕΚ το έκανε στο 40’. Είχε μετά ένα πεντάλεπτο και θα μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ. Στην επανάληψη είχαμε ένα τετ α τετ με τον Γιακουμάκη και η ΑΕΚ στο τελευταίο 10λεπτό, που ρισκάραμε, θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα γκολ. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, γι’αυτό κι αφήσαμε εκτός 11άδας κάποιους παίκτες απόψε.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας. Είμαι ευχαριστημένος πως και στα τρία ματς που παίξαμε φανήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στον κ. Πογιέτ, που εκτός από καλός προπονητής, είναι και αξιόλογος άνθρωπος όπως τον γνώρισα σε αυτά τα τρία ματς».

Μάντζιος: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί»