MENU

Η νησιώτικη ομάδα ισοβάθμησε στους τέσσερις βαθμούς με τον Εργοτέλη, ο οποίος ηττήθηκε από τον Πανιώνιο, αλλά τα κριτήρια ισοβαθμίας έστειλαν την ομάδα της Κρήτης στην επόμενη φάση καθώς είχε καλύτερη επίθεση συνολικά στον όμιλο. Τελευταίος και χωρίς βαθμό τερμάτισε ο Παναιτωλικός.

Η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης χάθηκε στο 6' όταν ο Κρολ βγήκε τετ-α-τετ με τον Στεφανάκο που απέκρουσε. Στη συνέχεια της φάσης ο Πέττας έκανε το σουτ για να διώξει εκ νέου ο Στεφανάκος με την βοήθεια του δοκαριού.

Οι γηπεδούχοι, που ήθελαν νίκη με μεγάλο σκορ και παράλληλα ήττα του Εργοτέλη, έχασαν άλλη μια ευκαιρία στο 14' όταν έπειτα από έναν όμορφος συνδυασμό ο Κάρδαρης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας αλλά έκανε ένα αδύναμο πλασέ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Στεφανάκος.

Ο Παναιτωλικός απάντησε στο 19' όταν ο Μήλιος έκανε το σουτ και ο Πολίτης απέκρουσε εντυπωσιακά ενώ στο 42' έχασε άλλη μια ευκαιρία η Ζάκυνθος όταν ο Λέκκας έκανε τη προσπάθεια από τα δεξιά και γύρισε στον Κρολ, ο οποίος πλάσαρε για να αποκρούσει ο Στεφανάκος με τα πόδια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, η Ζάκυνθος άλλωστε έπρεπε να πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ για να προκριθεί και η πίεσή της μειώθηκε και έπρεπε το παιχνίδι να φτάσει στο 73' για να χαθεί μια αξιοσημείωτη ευκαιρία. Και αυτή μάλιστα άνηκε στον Παναιτωλικό καθώς ο Κάπελ έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Η Ζάκυνθος σκόραρε τελικά στο 83' όταν έπειτα από επέμβαση του Στεφανάκου, ο Κάρδαρης έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 85', ο Ρομέρο βρέθηκε απέναντι από τον Πολίτη αλλά καθυστέρησε να κάνει το σουτ με αποτέλεσμα να κοπεί και να χαθεί η ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης.

Ζάκυνθος (Τζανλούκα Κολονέλο): Πολίτης, Καμπούρης, Ορφανίδης, Κάρδαρης, Κρολ (80' Καραμαλίκης), Βοσνακίδης, Ν. Πέττας (52' Ναζίμ), Λέκκας (71' Αναστασιάδης), Νίκιτς, Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης.

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Στεφανάκος,Κωνσταντινόπουλος, Κουτρομάνος, Χαντακιάς, Ρουμπουλάκου, Μπεχαράνο (64' Μπεχεράνο), Μήλιος, Ρομέρο, Καμαρά (80' Ζαρκάδας), Ουάρντα, Βασιλείου.

Μια νίκη δεν ήταν αρκετή για τη Ζάκυνθο