MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
Παγκρήτιο Στάδιο
Εργοτέλης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
1 2
Πανιώνιος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Έπαιξε με την φωτιά, αλλά δεν κάηκε ο Εργοτέλης, ο οποίος μπορεί να έχασε από τον Πανιώνιο με 2-1, η Ζάκυνθος να επικράτησε του Παναιτωλικού και να τον «έπιασε» στη βαθμολογία, αλλά τελικά πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 10ο λεπτό όταν ο Αυγενικού πρόλαβε μια μπαλιά στη μικρή περιοχή του Πανιωνίου, όμως το σουτ του ήταν δυνατό και η μπάλα πέρασε πολύ άουτ. Οι Νεοσμυρνιώτες απάντησαν στο 18' όταν ο Βιγιάλμπα έφερε τη μπάλα στο αριστερό και σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Εργοτέλη. Πέρασαν είκοσι λεπτά χωρίς αξιόλογη φάση και τελικά στο 38ο λεπτό, ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ όταν μετά την κάθετη πάσα του Χαλκιαδάκη, η μπάλα κόντραρε στον Δερμιτζάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να ελέγξει και ο Καθάριος την έστειλε στα δίχτυα. O Eργοτέλης θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 43' όταν, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γρομητσάρης έπιασε την κεφαλιά και ο Τασουλής απομάκρυνε, επίσης με το κεφάλι, πάνω στη γραμμή.

Η ισοφάριση τελικά ήρθε στο 56ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Νεοφυτιάδης είδε κακώς πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ντος Σάντος από τον Τασουλή. Ο παίκτης του Εργοτέλη ήταν εύστοχος και έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 75ο λεπτό όταν ο Βιγιάλμπα πήρε την κάθετη πάσα του Μπακασέτα και πλάσαρε ωραία κάνοντας το 2-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, που χάρισε την τρίτη νίκη σε τρία παιχνίδια στον Πανιώνιο και έδωσε και το εισιτήριο για τους «16» στους Κρητικούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Δερμιτζάκης, Στεφάνοβιτς, Γρομητσάρης, Άλλα, Φουκαράκης, Αυγενικού, Κούρτι, Δωματάς, Ντος Σάντος, Κούτρης (81' Πίτσος), Γαρεφαλάκης (60' Γενιτσαρίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Μητρόπουλος (64' Κόρμπος), Χαλκιαδάκης, Τασουλής (56' Μπακασέτας), Βιγιάλμπα, Πατσατζόγλου, Ποζατζίδης, Ντουρμισάι (71' Ανσαριφάρντ), Οικονόμου.

Η βαθμολογία του ομίλου

Πανιώνιος 9

Εργοτέλης 4

Ζάκυνθος 4

Παναιτωλικός 0

Εργο-τέλεια πρόκριση παρά την ήττα