MENU

Έντονα ανησύχησαν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας το απόγευμα της Τρίτης για να δουν το του Αναγέννησης – Αχαρναϊκός για το Κύπελλο. Μετά το τέλος του αγώνα, κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Γιώργος Κοντός χτύπησε στο κεφάλι, όταν σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από όσους βρισκόντουσαν κοντά, βρήκε με το κεφάλι στην οροφή της φυσούνας μετά από λανθασμένη εκτίμηση του ίδιου.

Το χτύπημα (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του θέματος) ήταν αρκετά άσχημο με αποτέλεσμα ο παίκτης να λιποθυμήσει. Ανέκτησε πάντως γρήγορα τις αισθήσεις του αφού του παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς που βρίσκονταν στο γήπεδο. Μέχρι πάντως να συμβεί αυτό, η μητέρα του φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της από την αγωνία, όμως και αυτή με τη σειρά της γρήγορα συνήλθε μετά την παρέμβαση των γιατρών.

Ο Κοντός μεταφέρθηκε πάντως για σιγουριά στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα και ένας δεύτερος έλεγχος για την κατάστασή του.

Για την ιστορία, η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε 1-0 από τον Αχαρναϊκό, χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη στο 77'. Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς η ομάδα της πρωτεύουσας, με τους παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς να χάνουν και άλλες κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα πρόκρισης έναντι των Θεσσαλών, ωστόσο τώρα θα πρέπει να υποδεχθούν στην έδρα τους ΠΑΣ και Ηρακλή.

Ατύχημα και λιποθυμία στην Καρδίτσα (pics)