MENU

Οι «ροσονέρι» επιθυμούν να παρουσιαστούν πολύ πιο ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν, χάνοντας πέρυσι και πάλι τη θέση για συμμετοχή στην Ευρώπη και δείχνουν αποφασισμένοι για αυτό. Μετά τη νίκη επί της Ίντερ (1-0), πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους «μερένχες», με το ματς να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ωστόσο, οι Μιλανέζοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς, με τον Νιάνγκ να δημιουργεί συνεχώς ρήγματα στο πρώτο μέρος ενώ έφτασε κοντά στο γκολ στο τέλος εκείνου, με τον Νάβας όμως να απομακρύνει την προσπάθειά του.

Η Μίλαν ήταν εκείνη που απείλησε ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο, με το σουτ του Μπάκα (61') να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Κασίγια. Μάλιστα, λίγο αργότερα (82'), ο Κολομβιανός άσος έχασε νέα ευκαιρία, με τον Ισπανό πορτιέρο να κάνει μεγάλη επέμβαση σε τετ-α-τετ.

Στο 85ο λεπτό όμως, ήταν η σειρά της «βασίλισσας» να απαντήσει με τον Τσέρισεφ, ο οποίος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι με γυριστό σουτ. Κάπως έτσι, η κανονική διάρκεια τελείωσε στο 0-0 κι οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, χρειάστηκαν αρκετές εκτελέσεις, με τον Κίκο Κασίγια τελικά να εκτελεί εύστοχα το τελευταίο πέναλτι και να αποκρούει αντίστοιχα την προσπάθεια του 16χρονου πορτιέρο της Μίλαν, Ντονάρουμα, για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.Τα πέναλτι:

1-0 Ροντρίγκες

1-1 Ντε Γιονγκ

2-1 Μαρσέλο

2-2 Μάτρι

3-2 Κασεμίρο

3-2 (άστοχος ο Μπάκα)

4-2 Ράμος

4-3 Χόντα

4-3 (απέκρουσε ο Ντονάρουμα το πέναλτι του Κρόος)

4-4 Αντριάνο

5-4 Καρβαχάλ

5-5 Μοντολίβο

6-5 Βάθκεθ

6-6 Ζαπάτα

7-6 Τσερίσεφ

7-7 Μάουρι

8-7 Ίσκο

8-8 Καλάμπρια

9-8 Χεσέ

9-9 Παλέτα

10-9 Κασίγια

10-9 (απέκρουσε ο Κασίγια το πέναλτι του Ντονάρουμα)

Real Madrid sv AC Milan 10-9 (0-0) Full... από livegoalshd

https://www.youtube.com/embed/yxb-iALpxk8
«Βασίλισσα» με Κασίγια στα πέναλτι! (vids)