MENU

Είδε τους συμπαίκτες του να πεθαίνουν. Αυτός ήταν τυχερός, Κρατήθηκε στη ζωή και τώρα μπορεί να ονειρεύεται... Ακόμα και την επιστροφή του στα γήπεδα, κάτι που φαντάζει πολύ μακρινό, καθώς το κορμί του έχει ακόμα σημάδια από την πτώση του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό με την Ατλέτικο Νασιονάλ στο Κόπα Σουδαμερικάνα.

Ο Ρούσελ δίνει καθημερινά έναν διαφορετικό αγώνα. Οι πόνοι εξακολουθούν να είναι έντονοι, αλλά είναι αποφασισμένος να φορέσει ξανά φανέλα και σορτσάκι και να παίξει.

Κάνει καθημερινά ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι το κορμί υποφέρει, αλλά η ψυχή είναι αυτή που δίνει την δύναμη.

«Έχω υπομονή και θα κάνω τα πάντα για να παίξω ξανά. Θα κάνω τα πάντα για να δώσω χαρά στον πρόεδρο και τους γιατρούς, θα κάνω τα πάντα για να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Υπολόγισαν τρεις μήνες για την αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης, ο ένας έχει ήδη περάσει, οπότε έχουμε άλλους δύο και ακόμη τρεις για να δυναμώσουν οι μύες μου» είχε πει κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

Στην ανάρτησή του ευχαριστεί τον θεό που καθημερινά τον βοηθά να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Συγκλονίζει ο επιζών της Σαπεκοένσε που θέλει να γυρίσει στα γήπεδα (vid)