MENU

Για τρίτο σερί παιχνίδι (δεύτερο στο πρωτάθλημα) ο Αρης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού έμεινε στο 0-0, με την Καβάλα στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής. Το παιχνίδια ήταν μέτρο με τον Αρη να αγωνίζεται χωρίς καμία από τις νέες μεταγραφές του.

Αμφότερες οι ομάδες ήθελαν τη νίκη για να πλησιάσουν την κορυφή, ωστόσο οι φάσεις που δημιούργησαν μπροστά από τις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν το δοκάρι του Χάρη Παππά, στο 15, με τον Αρη να απειλεί στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο με τις φάσεις του Φερνάντες (56’, 74’).

Το αποτέλεσμα αυτό άφησε τον Αρη, στην τρίτη θέση, τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη που οδηγεί και στην Football League.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το δυναμικό παρών που έδωσαν οι φίλοι των "κιτρίνων" στο "Ανθή Καραγιάννη", ωστόσο οι παίκτες της ομάδας τους, δεν κατάφεραν με το τελικό αποτέλεσμα να τους κάνουν χαρούμενους.

Καβάλα: Φιρινίδης, Σταματόπουλος (82’ Ασημάκης), Βίτλης (86’ Παπαδόπουλος Αμβ.), Γκαρακλίδης (57’ Μπάτζιος), Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς, Μπαρέτας, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Κανούλας.

Άρης: Kαρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης (91' Χιντασέλι), Σουνάς (80’ Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος (86’ Βασιλόπουλος). 

Ε(Χ)ασαν επαφή με την κορυφή