MENU

Έναν πόντο αυτόν της ισοπαλία μοιράστηκαν Καλαμάτα και Τσικλητήρας Πύλου στο μεσσηνιακό ντέρμπι του 5ου ομίλου, με την ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη να παίρνει σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Στα της αναμέτρησης η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη ήταν αυτή η οποία ναι μεν μπήκε πιο επιθετικά στο ματς από τους «κοκκινόμαυρους», χωρίς όμως να έχει γίνει απειλητική για την εστία του Κόκκαλη.

Με το πέρας της ώρας δεν άλλαξε κάτι στο ήδη υπάρχον αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 46΄ το συγκρότημα της ομάδας της Πύλου έφτασε κοντά στο γκολ το πλασέ όμως του Χατζηστάμου πέρασε λίγο άουτ από το τέρμα του Γκόμες. Στο 48΄ ο Τσικλητήρας είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με το πλασέ του Γεωργιόπουλου να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των «μελανόλευκων».

Η απάντηση της Καλαμάτας στις δύο αυτές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων ήρθε στο 50΄, με την γυριστή κεφαλιά του Αθανασόπουλου η οποία αποκρούστηκε με δυσκολία από τον Κόκκαλη. Στο 75΄ ο Τσικλητήρας είχε την πιο κλασσική του ευκαιρία στο παιχνίδι με το σουτ του Γιαννόπουλου να σταματά στο δοκάρι του Γκόμες, με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μάρκος Στεφανίδης): Γκόμες, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογερόπουλος, Καντούτσης, Λιόλιος (72΄λ.τρ. Νινιός), Ζαχαρόπουλος, Ερέκι, Τορεζάνι, Αθανασόπουλος (60΄ Σαραντόπουλος), Γκαζούκας, Ρονκάτο.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Νίκος Κακαλέτρης): Κόκκαλης, Σβίγκος, Γεωργιάδης, Αμπραχαμιάν, Σεντεμέντες, Νιόκας, Τσάτσος (72΄ Πήλιος), Ρήγας, Γεωργιόπουλος, Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου.

Καλαμάτα- Τσικλητήρας Πύλου 0-0