MENU

Εξελίξεις στο θέμα προπονητή έφερε στο στρατόπεδο του Αστέρα Αμαλιάδας, η εκτός έδρας ήττα της Κυριακής (10/12) στο ντέρμπι κορυφής από τον Αστέρα Βλαχιώτη (2-0).

Πιο συγκεκριμένα ο Θεσσαλονικιός προπονητής στην συνέντευξη Τύπου έκανε γνωστή, την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία των «βυσσινί», επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η διοίκηση της ομάδας της Ηλείας, προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας γνωστοποιεί την λύση της συνεργασίας της μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας ευχαριστεί τον Τίμο Καβακά για τη συνεργασία του μαζί μας. Κάνει δεκτή την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, την οποία μας είχε γνωστοποιήσει πριν το σημερινό παιχνίδι και οφείλεται σε προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Ευχόμαστε στον κ. Καβακά κάθε ευτυχία προσωπική και οικογενειακή, καθώς επίσης και καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία.

Επίσης, ο Αστέρας Αμαλιάδας ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον κόσμο του, ο οποίος έκανε το μακρινό ταξίδι στους Μολάους για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας.»

Αστέρας Αμαλιάδας: Παρελθόν ο Καβακάς