MENU

Tο πρώτο του τρίποντο και μάλιστα στην έδρα του πρωτοπόρου του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, πανηγύρισε ο ενισχυμένος Ηρακλής, που κέρδισε με 1-2, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές εντάσεις, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη που είχε, οκτώ νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της, κατάφερε με γκολ του Παναγιωτούδη (με πέναλτι) στο 86' να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και να φτάσει τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Για ένα ακόμα παιχνίδι οι "κυανόλευκοι" είχαν την μαζική στήριξη των οπαδών τους που γέμισαν κάθε άκρη του μικρού γηπέδου των Τρικάλων Ημαθίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους "κυανόλευκους", καθώς από νωρίς έψαξε το γκολ, το οποίο πέτυχε στο 32' με ωραία ατομική προσπάθεια του Χρήστου Ρόβα, που απέφυγε και τον πορτιέρε των γηπεδούχων και πλάσαρε στην κενή εστία.

Ενα γκολ (που ήταν το πρώτο στο πρωτάθλημα) το οποίο πανηγυρίστηκε έντονα από πάγκο και κόσμο της ομάδας. Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν, καθώς στο 48' με εκτέλεση πέναλτι ο Κίτσας, νίκησε τον Γιούδα και έκανε το 1-1. Κάπου εκεί, το παιχνίδι είχε πολλές διακοπές κάποιες πιο μεγάλες, κάποιες μικρότερες σε διάρκειας εξαιτίας των εντάσεων που υπήρξε στις κερκίδες.

Όμως λίγο πριν το φινάλε στο 86' ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι και ο Παναγιωτούδης δε λάθεψε, σκόραρε για το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με τον Ηρακλή να υποδέχεται πλέον τον Αλμωπό Αριδαίας την Τετάρτη στο Καυτανζόγλειο.

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (67΄ Ανδρεάκος), Ιωαννίδης, Καλλιβωκάς (32΄ Μούδιος), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαββελίδης (90΄ Κριτσιάνης), Δραγάνης.

Μέγας Αλέξανδρος: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λάγδαρης, Τσουλγαδί, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κυρκιλιανίδης, Ποτουρίδης, Κίτσας, Ζωγράφος, Κουκουράκης.

«Έσπασε το ρόδι» με διπλό στα Τρίκαλα Ημαθίας ο Ηρακλής!