MENU

Πρεμιέρα με το αριστερό έκανε ο Πανηλειακός στην Σπάρτη, όπου και άφησε δύο βαθμούς, στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, και σε τρεις περιπτώσεις δύο με τον Γεμιστό και μια με τον Μικελάτο, έφτασε κοντά στο 1-0 χωρίς όμως να το πετύχει.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κούτση από το 20΄ κι έπειτα ανέβασε την απόδοση του, και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητικό για την εστία του Παλιούρα. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 57΄ οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν, στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Κρεββατά.Ωστόσο οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία Λάκωνες, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 64΄ με τέρμα του Μικελάτου.

Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του Πύργου ενέτεινε τις προσπάθειες της, προκειμένου να φτάσει στην νίκη, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 80΄ με το πλασέ του Γκοτσούλια το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 88΄ ο Μπουρλάκης παρότι βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Παλιούρα, με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Παλιούρας, Τσουκαλάς, Κόντης, Ιλιεφ, Μπριλλάκης (61' Κατσικάς), Τσιμικλής, Ψιάνος, Σταμογιάννος, Γεμιστός (80' Μαναρίτσας), Μικελάτος, Χρήστου.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Kαπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Σέχου (38' Μπουρλάκης), Κρεββατάς, Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος.

Πολυβόλο ο Αστέρας Αμαλιάδας, ντεμπούτο με νίκη ο Διαγόρας

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου, ξεχωρίζουν η επιβλητική εντός έδρας νίκη του Αστέρα Αμαλιάδας με 4-1 επί του Παλληξουριακού, αλλά και η επικράτηση του νεοφώτιστου Διαγόρα Βραχνέϊκων με 3-1 επί του Παναρκαδικού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

5ος όμιλος

Αστέρας Αμαλιάδας – Παλληξουριακός 4-1

Αστέρας Βλαχιώτη – Πανηλειακός 1-1

Διαγόρας Βραχνέϊκών – Παναρκαδικός 3-1

Καλαμάτα – Αχαϊκή 1-0

Λεωνίδιο – Ζάκυνθος 0-1

Τσικλητήρας Πύλου – ΠΑΟ Βάρδας 0-0

1.Αστέρας Αμαλιάδας 3

2.Διαγόρας Βραχνέϊκων 3

3.Καλαμάτα 3

4.Ζάκυνθος 3

5.Πανηλειακός 1

6.Αστέρας Βλαχιώτη 1

7.Τσικλητήρας Πύλου 1

8.ΠΑΟ Βάρδας 1

9.Παλληξουριακός 0

10.Παναρκαδικός 0

11.Αχαϊκή 0

12.Λεωνίδιο 0

Θέσεις 1: Play-Off ανόδου στην B΄Εθνική

8-12: Υποβιβασμός

Επόμενη Αγωνιστική (8/10)

Διαγόρας Βραχνέϊκων – Τσικλητήρας Πύλου

Ζάκυνθος – Αχαϊκή

Παλληξουριακός – Λεωνίδιο

Παναρκαδικός – Αστέρας Αμαλιάδας

Πανηλειακός – Καλαμάτα

ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Βλαχιώτη

Αστέρας Βλαχιώτη - Πανηλειακός 1-1