MENU

Ένα ακόμα τρίποντο πανηγύρισε ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος έκλεισε με ιδανικό τρόπο την φετινή σεζόν, ενώ πλέον βρίσκεται σε αναμονή για την οριστική απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής προκειμένυ να επισημοποιηθεί η άνοδος του στην Stoiximan.gr Football League. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έπειτα από ένα πρώτο εικοσάλεπτο στο ματς, χωρίς κάτι το αξιόλογο, ήταν αυτή που σε δύο περιπτώσεις έφτασε μεν κοντά στο γκολ δίχως όμως να το πετύχει.

Αρχικά στο 23΄ με το πλασέ του Κυβελίδη να περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μένιου, και εν συνεχεία στο 25΄ όταν ο Πόπβιτς βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Πέλλας, τον τελευταίο όμως να τον νικά και να διατηρεί ανέπαφη την εστία του. Η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων, ήρθε στο 29΄ με το πλασέ του Λάζαρου Ελευθεριάδη να αποκρούεται από τον Καλογεράκη.

Στην επανάληψη οι Πόντιοι ανέβασαν στοφές, και κατάφεραν στο 52΄ να λύσουν τον γόρδιο δεσμό, χάρη σε τέρμα του Πόποβιτς. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Απόλλωνας ενέτεινε τις προσπάθειες του προκειμένου να φτάσει στο 2-0, κάτι το οποίο κι έγινε στο 63΄ με το πλασέ του Συμελίδη, ενώ στο 80΄ ο Βεργώνης με κεφαλιά έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Απόλλων Καλαμαριάς (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας, Βεργώνης, Συμελίδης (70΄ Χασομέρης), Ενλουντούλου, Πόποβιτς, Λιόνης, Καλαϊτζίδης (75΄ Φάμπιο), Καλογέρης (84΄ Πετρούσης)

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης):Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Παπασυμεών, Ρογγότης, Παπαζούδης, Μπρέγου (75΄ Ζαλογιάννης), Παπαευθυμίου. Ελευθεριάδης Γιώρ., Αλμπάνης (56΄ Μιχαηλίδης), Ελευθεριάδης Λ., Μουρατίδης

Καρέ το Παραλίμνι, «διπλά» για Ορφέα και Καβάλα

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου, ξεωχρίζουν η έκτη εκτός έδρας νίκη του Ορφέα Ξάνθης με 3-0 στην έδρα της ΑΠΕ Λαγκαδά, η επιβλητική εντός έδρας επικράτηση του Απόλλωνα Παραλιμνίου με 4-0 επί της Νάουσας, αλλά και η τέταρτη εκτός έδρας νίκη της Καβάλας με 1-0 επί του Καμπανιακού στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

30η αγωνιστική

1ος όμιλος

ΑΠΕ Λαγκαδά – Ορφέας Ξάνθης 0-3

Απόλλων Καλαμαριάς – Αλμωπός Αριδαίας

Απόλλων Παραλιμνίου – Νάουσα 4-0

Δόξα Προσκυνητών – Μακεδονικός Φούφα 1-2

Εορδαϊκός – ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 3-0 α.α.

Καμπανιακός – Καβάλα 0-1

Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Δράμας 1-2

Ρεπό: ΑΟ Καρδίας

Βαθμολογία (Τελική)

1.Απόλλων Καλαμαριάς 70*

2.Δόξα Δράμας 69

3.ΑΠΕ Λαγκαδά 50

4.Νέστος Χρυσούπολης 45

5.Ορφέας Ξάνθης 44

6.Καβάλα 43

7.Απόλλων Παραλιμνίου 42

8.Νάουσα 40

9.Καμπανιακός 38

10.ΑΟ Καρδίας 37

11.Μακεδονικός Φούφα 32

12.Αλμωπός Αριδαίας 30

13. Δόξα Προσκυνητών 25

14.Εορδαϊκός 17

15.ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου -1

Άνοδος: Απόλλων Καλαμαριάς

Υποβιβασμός: ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου

* Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει χάσει στα χαρτιά το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου με 3-0, ενώ παράλληλα του έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί για το ίδιο ματς.

Απόλλων Καλαμαριάς - Αλμωπός Αριδαίας 3-0