MENU

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τον Φωστήρα για την 28η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, το οποίο ήταν το τελευταίο της Παναχαϊκής στην έδρα της, έκανε ο κόουτς των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια τον Κώστα (προπονητής Φωστήρα), η παρουσία του έχει αλλάξει την εικόνα του Φωστήρα. Μιλάω πάντα από καρδιάς και με ειλικρίνεια. Του χρόνου αν είναι μαζί ελπίζω να πετύχουν το στόχο τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Παναχαϊκής για την συνολική του παρουσία φέτος. Έγινε μία δύσκολη προσπάθεια από όλους. Θέλω να ευχαριστήσω και τους δημοσιογράφους που μας βοηθήσατε με την καλοπροαίρετη κριτική σας, τους συνεργάτες μου, τους Συμμάχους, τον κ. Κατσουράνη που ήταν το «μυαλό» για να στηθούν όλα και τέλος να συγχαρώ τους παίκτες μας που έκαναν τα περισσότερα.

Για το άγχος τους, τον ιδρώτα τους και όλα όσα έκαναν. Αγωνιστικά δεν θέλω να σταθώ σε πολλά, θέλαμε να κερδίσουμε και να πετύχουμε κάποια ρεκόρ και θέλουμε να συλλέξουμε περισσότερους βαθμούς. Δεν θα πάμε αδιάφοροι στα υπόλοιπα ματς».

Στεργίδης: «Πρώτη φορά γίνεται τόσο σοβαρή δουλειά...»

Από την πλευρά του ο παίκτης της «Βασίλισσας της Πελοποννήσου» Λυμπέρης Στεργίδης, αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα, τις αλλαγές που έχουν γίνει, αλλά και για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να ευχαριστήσω τον κ. Κατσουράνη που προσπαθεί και μας βοηθάει για να αλλάξουμε νοοτροπία. Πρώτη φορά γίνεται τόσο σοβαρή δουλειά στην ομάδα. Ευχαριστούμε τους Συμμάχους, νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε μεγάλη ομάδα, δεν μας έλειψε τίποτα φέτος. Έχουν αλλάξει πολλά στην Παναχαϊκή και πλέον όλοι αισθανόμαστε ότι παίζουμε σε μία μεγάλη ομάδα. Τα μικρά παιδιά γίνονται σιγά-σιγά όλα Παναχαϊκή, έρχονται νέοι οπαδοί και αυτό είναι το σημαντικό».

Οφρυδόπουλος: «Δεν θα πάμε αδιάφοροι στα υπόλοιπα ματς»