MENU

Για την σημασία του αυριανού εντός έδρας αγώνα της 24ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για παραμονή στην κατηγορία, μίλησε στο SDNA o τεχνικός του Ηλυσιακού Δημήτρης Παπασπύρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και πρέπει να κερδίσουμε, ώστε να κοιτάξουμε με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια».

Στα αγωνιστικά η προετοιμασία της ομάδας του Ζωγράφου για τον εν λόγω αγώνα κόντρα στο συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (31/3) με χαλάρωμα.

Μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα για τον Βοιωτό τεχνικό, είναι ο Φλέγγας που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά και ο Δημακάκος ο οποίος από την είναι τραυματίας και από την Πέμπτη (30/3) ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αυτή δεν έγινε γνωστή μετά το τέλος του σημερινού προγάμματος, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί αύριο λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Παπασπύρου: «Καθοριστικό παιχνίδι»